Kategóriák: Szponzorált

Bankkártya terminál díjak – Milyen árakra számíthatok?

Tudod, melyek a legkedvezőbb bankkártya terminál díjak? Milyen költségekkel kell számolnod, ha POS készülék vásárlását vagy bérlését tervezed? Melyik tételre érdemes a legnagyobb figyelmet fordítanod? Az alábbi cikkünkből most az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. 

Milyen költségekkel találkozhatsz? <2>

A leolvasó készüléket fizetési tranzakciók lebonyolításához használják. Léteznek virtuális (VPOS), asztali (DesktopPOS) és hordozható (WirelessPOS) eszközök. Ha a vállalkozásodnak már van saját bankja, olyan terminálokat is találhatsz a piacon, amelyek többféle pénzintézettel lehetnek kompatibilisek. novopayment.hu weboldalon erre bővebben is kitérnek.

  • Havi bankkártya terminál díjak <3>

Bankkártya terminál díjak esetében az első, ami eszünkbe juthat, a készülék havidíja. Ilyenkor főleg bérleti konstrukcióról beszélhetünk, mintsem vásárlásról. A választott csomag tartalmazhatja a javítási költségeket is az esetleges meghibásodások alkalmával. 

  • Mennyibe kerül a vásárlás? <3>

Dönthetsz természetesen úgy is, hogy megveszed a számodra legideálisabb leolvasót. Fontos tudnod azonban, hogy a szervízt és a cserét nem feltétlenül tartalmazza az ár. Kb. 10.000 és 120.000 forint közötti összegért már kifejezetten minőségi készüléket vásárolhatsz.

  • Telepítési bankkártya terminál díjak <3>

A bankkártya terminál díjak egyik tétele a telepítés. Ahhoz, hogy ez megfelelő legyen, csatlakoztatni kell az áramforráshoz és a kommunikációs (vonalas, WIFI) hálózathoz is. Ha ezt az összeget inkább megspórolnád, a telepítési útmutató segítségével akár magad is elvégezheted a lépéseket.

  • Mekkora egy tranzakció ára? <3>

Ezen kívül nem szabad megfeledkeznünk a tranzakciós díjról sem. Ez lehet minimum díj vagy fix díj, de minden esetben az adott szolgáltató szabja meg. Leginkább a termék vagy szolgáltatás árának előre meghatározott százalékáról van szó, ami akár 1.25% is lehet.

  • További fontos szempontok <3>

Ha bankkártya leolvasót választasz, nemcsak az árakat érdemes számításba venned. A kiadások mellett ugyanis még számtalan szempont létezik, amelyekre feltétlenül gondolnod kell a terminál beszerzésénél. Ilyen lehet például az elvárt minimális havi forgalom vagy a hűségidő.

Miért kedvezők a bankkártya terminál díjak? <2>

Egy ilyen típusú eszköznek nemcsak a biztonságos és rugalmas fizetést illetően, de az értékesítés területén is számtalan előnye létezik. Éppen ezért a leolvasó terminál díjak meglehetősen kedvezőnek mondhatók. Ha a vállalkozásod még nem rendelkezik ezzel a készülékkel, mindenképp érdemes beruháznod rá, részben a következő előnyök miatt:

  • egyszerű és gyors fizetés,
  • rugalmas mobilitás,
  • tartós stabilitás,
  • hatékony értékesítés,
  • biztonságos tranzakciók.

A törvényi rendeletnek való megfelelés <2>

Végezetül fontos tudnivaló, hogy 2021. január 1-től minden vállalat számára jogszabályi követelmény az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása. Mindez pedig még szükségesebbé teszi egy POS terminál beszerzését akár bérelnéd, akár megvásárolnád az eszközt.

Borítókép: [pexels.com]

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

A 25 éves MB Elektronics-nál jelent meg Raul Young legújabb EP-je

Óriásit megy Raul Young idén (is)! Ha lehet ilyet mondani, minden kétséget kizárólag ő az…

2 nap ago

Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába

Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az…

2 nap ago

Szombaton lesz a Kindergarten szezonzárója

Lassan végérvényesen beköszönt a nyári szezon. Az egyik szemünk örül, a másik viszont sír. Nagyon…

3 nap ago

Teljes a 9. Kerekdomb Fesztivál programja

A Kerekdomb Fesztivál szeptember 13. és 15. között összművészeti programokkal, különféle borkóstolókkal és dűlőtúrával várja…

4 nap ago

Kinek ajánld fel az adód 1%-át?

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül…

4 nap ago

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak: újra megnyílik a Viadukt Terasz!

Május 18-án újra megnyílik a Viadukt-terasz a Pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti…

5 nap ago