Kategóriák: Érdekes

Hodor Rave of Thrones partyt rendezett Los Angeles-ben

Kristian Nairn akit Hodorként ismerünk az HBO Trónok harca című sorozatából egy epikus, progressive houes partyt rendezett Rave Of Thrones néven Los Angeles belvárosában a Club Exchange-ben.

Az esemény nevéből már sejteni lehetett, hogy a Trónok harcából színes karakterekkel találkozhatunk a partyn. Ott volt például Havas Jon, Daenerys, na meg a furcsa háromszemű varjak is bólogattak, középkori ruhás csellengők lepték el a mainhallt, ahol baljós hangulatú ‘A song of ice and fire’ visuallal fokozták a már amúgy is pezsgő hangulatot.

Northern ír dj/színész népszerűsége egyre nagyobb. A Trónok harca Hodorját az est folyamán folyamatosan megtalálták a fényképezőlencsék, talán többször mint amikor még színészként ismerte a világ. Meg kellett szoknia a gondolatot, hogy ő a dj pult mögött másik híresség.

„A Trónok harca természetesen nagyot lendített a karrieremen, de én már 17 éves korom óta dj-zek” mondta Nairn. „Pontosan tudom hogy a közönség gyorsan elítéli a dj hírességeket. Amikor én még csak dj-zéssel foglalkoztam, azt mondták az emberek, hogy Te nem tudsz eljátszani egy szerepet, mert dj vagy. Most hogy színész vagyok, azt mondják, nem vagyok képes zenélni, mert színész vagyok. Ezek után ki kedvel, vagy ki nem, bassza meg, nem érdekel! Tudok dj-zni, tudok színészkedni, és ha nem tetszik akkor elhúzhatsz a faszba!”

És természetesen bebizonyosodott hogy Nairn nem csak színészként, de a dj pult mögött lemezlovasként is kiválóan megállja a helyét. Előremutató deep-progressive house muzsikáival, fantasztikus válogatásával pedig felrobbantotta a kardcsapásoktól csattogó, pattogó, Trónok Harca karakterekkel partyzó monumentális embertömeg alatt a táncteret. Így kell ezt csinálni!

Íme:

Néhány kép a buliról:




Misty

Legfrissebb posztok

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

16 óra ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellőpője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

18 óra ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

21 óra ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

4 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

4 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

5 nap ago