Kategóriák: Hírek

Nastia továbbra is hevesen bírálja Nina Kraviz-et, aki szerinte Putyin-párti

Lassan két hónapja tart a háború, az orosz – ukrán feszültség  pedig a zeneipartban is tettenérhető. Nastia (aki ukrán) márciusban már egyszer csúnyán beleállt orosz kolléganőjébe és a napokban ismét célkeresztbe vette Nina Kraviz-et.

Összeválogatott néhány nem túl előnyös képet Nina Kraviz-ről, amiket ezekkel a szavakkal kommentált: „Információim vannak arról, hogy Nina Kraviz egy interjúban kívánja tisztázni magát. Arra számítok, hogy „félteni fogja a szüleit, akik veszélyben vannak”, ami a fő ürügy minden orosz számára, aki megpróbál kibújni a felelősség alól.”

Nastia így magyarázta: „Nina közel 2 hónapja nem posztolt semmit a közösségi médiában. A legtöbb rajongója azt hiszi, hogy Oroszországban ragadt és bajban van, de ő most Berlinben él, járja a világot, ügyeket intéz, pezsgőt iszik, és úgy tesz, mintha semmi sem történne.

Nastia szerint aki többmilliós követői táborral rendelkezik a közösségi médiában, annak nem kellene csendben maradni és úgy tenni, mintha mi sem történt volna. De a rendezvényszervezőket is kiritkával illeti, nem érti, hogy ezek után miért hívják meg Nina Kraviz-et bárhova is zenélni. Aki egyébként a Sziget Fesztiválon is fel fog lépni idén nyáron.

Mindig könnyebb okot találni arra, hogy ne tegyünk meg valamit, mint megtalálni az erőt, hogy megtegyük. Nina egy Putyin-párti hazafi, tele birodalmi baromsággal.” – zárta szavait Nastia.

Nastia bejegyzéseit a kollégákat sem hagyta hidegen. Míg Jan Blomqvist, a melodic-house producer az ukrán pályatársa mellett állt ki (”100%-ban veled vagyok„), a többiekből inkább ellenérzést váltott ki Nastia bejegyzése.

Rebekah kiállt orosz kollégája mellett: „Szerintem nagyon igazságtalan tőled, hogy Ninát emeled ki. […] Miért kellene bármit is mondania? Csak azért, mert rengeteg követője van? Mert orosz? A szólásszabadság egyben annak a szabadsága is, hogy ne használja, ha nem érzi jól magát.”

A libanoni-brit Nicole Moudaber ennél diplomatikusabban fogalmazott: „Az egyes emberek nem a rendszer részeit képezik. Kérlek próbáld meg az összképet nézni. Tudom, hogy nehéz időket élsz, de legalább csak próbáld meg.”

Deborah de Luca nem kertelt: „”Elegünk van ebből a kommentháborúból, amelyet csak te vívsz egy olyan személy ellen, akire mindig is féltékeny voltál és ezt mindenki tudja. Békéről beszélsz, közben végtelen háborút folytatsz a közösségi médiában, csak azért, hogy lejárasd Nina-t. Ki követ téged? Csak azok, akik nem tudják erről az igazságot. Nina csendben van, mert ő egy művész és sokkal intelligensebb nálad. Az ukrajnai háborús helyzetet a saját háborúd ellen használsz fel, amit Nina ellen vívsz.

Nastia eredeti bejegyzését ITT tudjátok elolvasni. Nem szeretnénk köztük igazságot tenni ebben az amúgy is nehéz időszakban. Az biztos, hogy egyikük sem könnyű eset. Nastia legutóbb az Apokalypsa szervezőivel balhézott össze, de Nina Kraviz-et is sokan elküldték már melegebb éghajlatra.

Gombas Peter

Legfrissebb posztok

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

20 óra ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellőpője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

22 óra ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

1 nap ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

4 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

4 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

5 nap ago