Az eddig bejelentett nevek, így David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, Satori, Amira Medunjanin vagy a Laibach mellé több mint száz fellépő csatlakozott a jubileumi, 20. EXIT fellépőinek sorába. Az új nevekkel együtt, mint például Amelie Lens, Maceo Plex és Tijana T immár négy fesztiválszínpad programja lett teljes a Budapesttől mindössze 3 órás autóútra található rendezvényen. A fellépők listájára két magyar csapat illetve előadó is feliratkozott: a már korábban bejelentett Fran Palermo mellett Lotfi Begi is ott lesz a július 8-11-ig tartó megabulin Újvidéken, a Péterváradi Várban.  

Idén nyáron az EXIT elektronikus szcénájának két ikonikus színpada, az mts Dance Arena és a No Sleep Novi Sad teljesen új dimenzióba helyezi a fesztiválélményt és több mint 15 hónap után újra életre kelti a fesztivált. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T és Magdalena a Dance Arénában, míg Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel és Roman Flügel pedig a progresszív elektronika epicentrumában, a No Sleep Novi Sad színpadán erősítették meg a napokban a fellépésüket. Ezzel kikerekedett a két nagy helyszín programja, ahova olyan fellépők foglaltak már helyet, mint David Guetta, DJ Snake, a Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomon, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Medusa, Paul van Dyk, Artbat és Sheck Wes.

Szintén megtelt fellépőkkel két további programhelyszín: a regionálisan ismert elektronikus színpad, az Urban Bug négy fesztiválestén nem kevesebb, mint 84 fellépővel hoz kerek programot, míg a Gaia Experiment Trance is lezárta line upját a Species és Hardy Veles mai bejelentésével, akik élőben lépnek majd fel ezen a helyszínen.

A szervezők elmondása szerint a bérletek gyorsan fogynak, így a megszokott „4-et fizetsz, 5-öt kapsz” csoportos kedvezmény csak most péntekig lesz elérhető.

További infók: www.exitfest.org