Igazán különleges élményben lehet része Budapesten annak, aki ellátogat jövő kedden a Nehru-part egyik legfelkapottabb helyszínének számító Pavilon Bar teraszára. A Kedd-deck elnevezésű sorozat május 14-én esedékes rendezvényén ugyanis zenélni fog egy feltörekvő dj, aki mindössze 8 éves! Ez lesz az első nyilvános fellépése, és hogy még tovább fokozzuk az izgalmakat: csak saját szerzeményeket fog játszani!

DJ Dao hangzásvilágát azonnal felismerhető ütemek és dallamok, valamint a különböző zenei műfajok határait elmosó örvénylő stíluskavalkád jellemzi. Érdemes ránézni szerzeményeire a Bandcamp-en. A februárban megjelent hét számos albumát a Bud Spencer filmek rajongói is értékelni fogják!

De nem csak DJ Dao miatt lesz érdemes ellátogatni május 14-én a Pavilonba. Dee Me-nek köszönhetően lesz egy live act is, ő és NcNc is kicsit sötétebb területekre fogják elvarázsolni a hallgatóságot. A fellépők listája a házigazda Perlay dj szettjével lesz teljes.

A rendezvény rossz idő esetén is meg lesz tartva a Pavilon Bar esővédett konténerében, ha pedig süt a nap, akkor a Nehru-part fáinak árnyéka gondoskodnak a kényelemről. A belépés ingyenes!

Esemény: https://www.facebook.com/events/317922357811103

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Comments are closed for this post.