Felkészültél? Június 15-én Sri Lanka, és Argentína után, ismét hazánkba látogat a progressive house egyik ifjú koronázatlan királya, a karizmatikus szettjeiről elhíresült lemezmágus: DJ Ruby!

A máltai úriember, dinamikus produkcióival már több alkalommal elsöprő sikert aratott, és örökre belopta magát a magyar közönség szívébe. A következő szeánsznak az A38 hajó ad otthont, ahol a pódiumon a hazai kedvencek közül Kühl, Heaven Inc., Liozen, Tebron, és Tamas Rada bűvöli meg a lemezjátszókat. Egy szó, mint száz! Érdemes minél korábban beszerezni a jegyeket, hogy biztosan részese légy a varázslatnak.

Nem hallottál még a H!de Party Series-ről? Szokj hozzá! Egyre többet fogsz! A Heaven Inc. és Kühl által megálmodott rendezvénysorozat frisseséget kínál a hazai bulik választékában. Repertoárjukban kiemelt szerepet kapnak a feltörekvő hazai és külföldi művészek a progressive és organic house, valamint a melodic techno jegyében, és az sem lesz ritka, hogy mindez fúzióban valósul meg, hasonló gondolkodású szervezőcsapatokkal együttműködve. A helyszínek tekintetében is egyedülálló módon mozdít ki a komfortzónádból, hiszen várban, strandon, hajón és számos különleges színtéren találhatsz majd rá a H!de életérzésre.

H!DE – Találj ránk! Szakadj ki a monoton hétköznapokból!