A közelgő téli hidegben újra Winter Classics és forró nyári hangulat

Az idén 15 éves fennállását ünneplő The Debut az októberi születésnap után máris újra jelentkezik Winter Classics sorozatával, hogy az egyre hidegebb télbe néhány órára forró, klasszikus hangulatot varázsoljanak!

A szezon elindítása és a 15 éves születésnapi halloween után november közepén újra visszatér a The Debut, hogy az egyre hidegebb éjszakákat a minden évben kalapács alá kerülő Winter Classics bulival forrósítsa fel.

A már tradícióként megrendezésre kerülő eseményre a gondosan összeállított hazai line up, a témából adódó klasszikus zenei stílus és természetesen a Cinema Hall otthonos környezete a garancia, melyre már csak hab a tortán a továbbra is fennálló ünnepi gondolat:

„Azt ígértük év elején, hogy a 15 éves fennállásunk évében rengeteg meglepetéssel és bulival készülünk Nektek. Az év első fele számunkra is felejthetetlen élményeket hozott, melyet a nyár csak még szebbé varázsolt. Az októberi szezonnyitónkat követően pedig hatalmas érdeklődés közepette rendezhettük meg 15 éves születésnapunkat.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és velünk ünnepeltétek a halloweent és az elmúlt 15 évet!! Ahogy ígértük, a folytatás sem marad el!

Igyekszünk minden bulinkat egyformán kezelni, de a most következő eseményünk nagyon közel áll a szívünkhöz, talán azért is, mert a szürke időben egy éjszaka erejéig megmelengeti a lelkünket, a múlt legemlékezetesebb, legérzelmesebb vagy éppen legiramosabb zenéivel.

Mint minden évben, idén is nagy örömmel tettük közzé a Winter Classics bulink eseményét, melyet az elmúlt évek hagyományához hűen a klasszikus hangulat ölel át, ahol az elmúlt másfél-két évtized legszeretettebb zenéivel utazunk együtt, 2016. november 19-én.

A programunk zenei felelősei az egykori és a klasszikus értelembe vett mindenkori The Debut Band triumvirátus tagjai, azaz Dandy, Garay és Moonline lesznek, akik erre a különleges alkalomra egy vendéget is hoznak magukkal, Zee személyében.”

A téli perzselő hangulat tehát Dandy aka Peter Makto, Gara aka Andras Garay, Moonline és Zee aka Jaffa Surfa prezentálásában valósul meg, amihez az alábbi eseménynél csatlakozhatunk:

https://www.facebook.com/events/297095764017414/


Szólj hozzá!

Leave a Comment