El se hisszük, hogy már megint csütörtök van és cikket „kell” írni, rég telt el ilyen gyorsan hét. Nakadiáról is csak tegnap számoltunk be és máris újra feltérképezhetjük, hogy merre érdemes kimozdulni a hétvégén. Megint izgalmas pár napnak ígérkezik, tudunk programot ajánlani bőven. Kedvcsinálónak pedig nézzetek meg ezt a kis összefoglalót az egyik kedvenc rendezvény sorozatunkról, a CityMatinéról.

CSÜTÖRTÖK

Bizony bizony, mostantól nyár végéig már ma el lehet kezdeni mulatni, mégpedig a Gozsdu Sky Terraceon. Innentől minden csütörtökön, egy új rendezvénysorozat a Kis Péntek kerül megrendezésre a háztetők felett, ahol a hideg fröccsök, hűsítő vodkaszódák és a fülbe mászó dallamok kapják a főszerepet. Már este hat órától szeretettel várták a megpihenni vágyókat munka után, de akár tíz óra magasságában is beeshetünk, ugyanis hajnal kettőig lehet mulatozni a csillagok alatt. Az est házi gazdái James Grow, Indigo Theory, és Rizkid akik biztosan a legjobb formájukat fogják hozni. Gyertek el, ha este kikapcsolódnátok egy kicsit, ennél jobb programot most így hirtelen elképzelni sem tudunk, mint egy jó baráti társasággal fröccsözni a naplementében Budapest tetői felett.

Esemény

Kinek ajánljuk? Bárkinek aki minőségi elektronika mellett, lazítana kicsit egy hosszú nap után.

PÉNTEK

Egy laza vonalú csütörtök után mi eshetne jobban, mint egy keményebb péntek amikoris a szépséges Bella Sarris látogat el hazánkba, hogy a Tesla közönségét kápráztassa el. Fiatal kora ellenére egy nagyon tehetséges leányzóról beszélünk akit példáué Richie Hawtin is patronál. De ez a felvétel sokkal beszédesebb minden szónál, a Tesla adottságairól (Void) pedig reméljük, már nem kell szót ejteni.

Esemény

Kinek ajánljuk? Akik a jó idő ellenére szívesen mennének klubba egyrészt a hangzás, másrészt a még azért kicsit hűvös esti levegő miatt. Bella Sarrist nyugodtan merjük ajánlani azoknak is akik még sosem hallottak róla, egyedi lesz és csalódások nélküli.

SZOMBAT

Újra szombat de nem is akármilyen, hanem City Matinés, ami azt jelenti, hogy reggeltől estig lehet a fűben hemperegni, tollasozni, kutyákkal játszani, pléden kártyázni, fröccsöt inni, és hát több ezer emberrel együtt a szikrázó napsütésben táncolni. Azért kedveljük ezt a rendezvény sorozatot, mert mindig hozza a kötelező minőséget, (egyébként a Move ilyen még) sosem lőnek mellé a zenével, mindig van újdonság varázsa és a társaság is olyan fesztelen és barátságos. Aki még nem volt annak nehéz leírni, hogy is néz ki ez pontosan, de úgy képzeljétek el mint egy nagy szabad téri pikniket remek dallamokkal megfűszerezve. Ezen a héten a szervezők nem árulják el a helyszínt, hanem inkább egy ingyenes sofőrt biztosítanak mindenkinek. (Azt hiszem ezt hívják bravúros marketing fogásnak.) Igen jól olvastátok, aki ki szeretne ellátogatni a délutáni hepajkodásra annak nincs más dolga, mint hívni egy Ubert, beütni az Avecesar kódot és már süvíthet is a titkos helyszín felé, teljesen bérmentesen. A mindenkori fellépőkön túl, azaz a Monoliton, Sobeken és Captain Knucklesen kívül most a szervezők még eggyel emelték a tétet ugyanis a francia Cesar Merveille is beáll, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt. Azoknak se fájjon a feje, akik attól félnek, hogy nem tudják majd gyötrő éhségüket csillapítani a nap közepén, ugyanis a város legjobb hamburgere, a Zing burger repertoárját kóstolhatjuk végig.

Esemény

Kinek ajánljuk? Bárkinek, akárkinek, mindenkinek, kortól nemtől vagy bármitől függetlenül itt mindenki megtalálhatja a számítását. Aki már volt annak szerintünk nem kell magyarázni, aki pedig szerencsétlen véletlenek folytán eddig elkerülte ezt a rendezvény sorozatot az most mindenképpen tegyen egy próbát ha ideje engedi.

Contra Mundum

Szülinapozik a Contra Mundum és ebből kifolyólag egy 24 órás mini fesztivált hoztak létre a Corvintetőn. Hitvallásuk hogy külföldi bolondítás nélkül a magyar DJ-k is tudnak olyan jól szórakoztatni, mint ismertebb társaik és szó mi szó azért ez sokszor bejött nekik. Nem egy bulinkat mentették már meg, amikor felüdülés volt egy silány külföldi előadóról idemenekülni. Az egész napos fesztivál alatt felsorakoztatnak mindenkit, aki eddig tiszteletét tette náluk és ez bizony több mint 30 DJ-t jelent. Nem írjuk le egyesével őket, az eseményben ott a hosszú lista, kedvcsinálónak legyen annyi elég, hogy sokuk előadását repesve várjuk.

Esemény

Kinek ajánljuk? Harminc DJ-t azért nehéz egy specifikus rétegnek ajánlani, de aki csak egyszer kétszer is megfordult a srácoknál az mindenképpen jöjjön el erre a különleges szülinapi mulatozásra.

Mi valahogy így tervezzük ezt a hétvégét, aztán persze ki tudja, a legjobb dolgok mindig spontán módon születnek, gyertek vissza a hét elején, amikor elmeséljük végül mi sült ki belőle. Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk a következő pár napra!

]]>