Egyből két felvonásban, két-két vendég, a világ élvonaláról, a szórakoztatás csúcsáról ugrik be Budapestre, két helyszínre.

Tavaly már sikeresen letesztelte téli kiadását a Cinematiné, az a csapat, akik nappalt csinálnak az éjszakából, bármikor, a legjobb minőségben. Ezt támasztja alá az is, hogy legutóbbi Danny Tengalia-s bulijuk után most egy maratoni Winterparade címmel terítenek a lábunk alá, kétszer két fellépővel, két helyszínen!

Az előző év februári télforrósítást követően egyértelmű volt, hogy az akkori főszereplő nem maradhat le most sem, de az angol Lee Burridge most kap egy hozzá igazán méltó társat a nappali szórakoztatás levezénylésében, még pedig a holland Matthew Dekay-t, akivel több közös kiadványuk és ők együtt is bejárták már a világot.

A RIO-ban február 9-én, szombat nappal történő, igazán kellemesnek ígérkező utazást követően természetesen nem ér véget a Cinematiné, hiszen jöhet az éjszakai folytatás, ezúttal a the new Cinema Hall-ban, ahol szintén két vendéget köszönhetünk a házban. Visszatér hozzánk tavalyi fellépése után az izgalmas svájci, Andrea Oliva, és a laza angol ifjú, Richy Ahmed is, hogy még jobban bevéssék emlékezetünkbe elektronikus zenei hevességüket.

Ezt a négyest közre fogják a The Debut Band és Badgirls csapatok tagjai, így összesen 15 óra alatt 10 szettet hallgathatunk majd meg. Akarjuk ezt? Még szép! Biztos, hogy sokan lesznek így!

Éppen ezért a jegyekért érdemes sietni, ide: https://oneticket.hu/winterparade-with-lee-burridge-andrea-oliva-richy-ahmed-2019

Az eseményt pedig itt találjuk: https://www.facebook.com/events/309869959868507/