Annie Mac az Instagramon mondott köszönetet annak, aki visszaszolgáltatta a pendrive-ját, miután annak lába kélt egy buliban.

A BBC egykori DJ-je még december 9-én tett közzé egy felhívást, miszerint szeretné visszakapni azt az USB sticket, ami még előző hónapban tűnt el a DJ-pultból és több évtizedre visszamenőleg tartalmazott zenéket. A bejegyzés szerint akkor történt meg az eset, amikor mindössze néhány méterre állt a lejátszótól és a többiekkel beszélgetett. Annie Mac szerint pótolhatatlan veszteség érte, ugyanis ezeket a zenéket már lehetetlenség lett volna újra ebben a formában beszerezni és fellépések szerint mappákba rendezni.

A nyilvánosság ereje végül happy end-del zárult, ugyanis visszakerült az eszköz eredeti tulajdonosához. A renitens ráadásul egy kézzel írt bocsánatkérő üzenetet is mellékelt. Egy részeges pillanat hevében történt minden és nagyon sajnálja a történteket.

Annie Mac nagyon megörült, hogy nem egy előre megtervezett gaztett áldozatává vált. Háláját fejezte ki azért, hogy megkerült hanghordozó és a bocsánatkérést is elfogadta, hiszen ki ne csinált volna már őrültségeket részegen? Persze könnyen beszél. Annie Mac ugyanis ír származású, a briteket meg aztán nem kell félteni, ha egy kis csínytevésről van szó. Arról is biztosított mindenkit, hogy a jövőben gondoskodni fog a pendrive-on található zenék másolatáról. Mondjuk szerintem ez egy teljesen alap dolog. Egy olyan előadó esetén meg pláne, akit több mint félmillióan követnek az instán.