Nem ilyen nyarat tervezett magának Michael Bibi, a tech house koronázatlan londoni királya. Nyirokcsomórákot diagnosztizáltak nála. A ritka típusú daganat a gerincet és az agyat érinti. Michael Bibit jelenleg kórházban ápolják.

Egyre sűrűsödő egészségügyi problémáit eleinte a fülzúgással magyarázták, a sokkoló diagnózis csak később következett. Michael Bibi így írt erről az Instagramon:

„Helló világ, nagyon nehezen írom meg ezt a bejegyzést… Múlt héten központi idegrendszeri limfómát diagnosztizáltak nálam. Ez a rák egyik nagyon ritka fajtája, ami az agyat és a gerincet érinti. Sajnos gyorsan terjed, ezért kórházban kell maradnom és azonnal el kell kezdenem a kezelést. Egészen hihetetlen, hogy ezeket a sorokat kell megírnom, sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel szolgálok. Nem tudom, mi vár rám, kimerültség gyötör, de tudom, hogy erős vagyok, és nem hagyom, hogy legyőzzön a kór. Kívánjatok szerencsét, én pedig megígérem, hogy erősebben térek vissza, mint valaha!  Sok szeretettel, Bibi”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MichaelBibiOFC (@michael_bibi_) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés alatt számos DJ kívánt mielőbbi gyógyulást a brit művész számára, többek között Skrillex, Skream, Adam Beyer és Jamie Jones is. Utóbbi ezt írta:

Szeretetet és pozitív gondolatokat küldök neked, és imádkozom a mielőbbi gyógyulásodért, testvérem. Szívem mélyén érzem, hogy túl leszel mindenen. Légy erős, amilyennek ismerlek téged.