‘Don’t Ever Stop: Tony De Vit’ címmel halálának 25. évfordulójára időzítve október végén mutatják be az angol hard house legenda tragikusan rövid, de annál kalandosabb életéről készült dokumentumfilmet, melynek a Doc’n’Roll filmfesztiválon lesz a premierje.

A film végigköveti De Vit üstökösként felívelő karrierjét: hogyan lett a 17 évesen még a kidderminsteri kocsmákban, majd a birminghami Nightingale-ben pörgető srácból a ’80-as évek végére a londoni melegklub a ‘Heaven’ ünnepelt rezidense, s a ’90-es években pedig a hard house hangzás nemzetközi nagykövete.

De Vit maga is meleg volt, 1998 július 2-án mindössze 40 évesen krónikus hörgő- és tüdőgyulladásban valamint előrehaladott csontvelő károsodás miatt veszítette életét a HIV fertőzés komplikációiként.

Tony De Vit életműve az alábbi linken csekkolható -> https://www.discogs.com/artist/5531-Tony-De-Vit

A ‘Don’t Ever Stop’ a szerelem, veszteség, meleg identitás, népszerűség és az AIDS-hez való viszonyulás gondolati síkjai mentén építkezik, okosan adagolva az archív felvételeket és a De Vit életműve kapcsán megszólaló pályatársakat (pl. Eats Everything, Fergie).