Hosszú próbálkozás után a tavalyi évben sikerült a Holland Time Warp-nak felzárkóznia, és névadójának színvonalát megközelítenie. Idei céljuk ismét túlteljesíteni önmagukon. Az ideális helyszín felfedezése után most a line up-on tökéletesítenek. Készülj az újabb TimeWarp kalandra!
Elkészült a 2013-as holland TimeWarp teljes line up-ja. A rendezvényt december 7-én ismét az utrechti Jaarbeurs-ben tartják. Az egyre népszerűbb esemény 6. sorozatához érkezett el, melyen a nemzetközi dj-k és holland művészek mellett sok új névvel és tehetséggel találkozhatunk majd.
’Vajon kik játszanak az idei holland TimeWarp-on?’ A kérdés, mely egy jó ideje foglalkoztatja a fanokat, most végre válaszra talált. A hivatalos line up egyértelműen színvonalasabb a tavalyinál, amikor is a rendezvénysorozat 5. évfordulóját ünnepelték.
Reflektorfényben a TimeWarp rezidensei: Sven Vath, Loco Dice és Chris Liebing! Holland részről debütál a Canadian Duo és az Art Department, fellép Skócia feltörekvő techno-csillaga, Gary Beck, valamint egy forradalmár Ibizáról, Nicole Moudaber. Az elmúlt hónapok során mindegyikük bizonyította rátermettségét, és felkészülten várja az év egyik utolsó megmérettetését.
Az underground fesztivál promóterei minden bizonnyal tárt karokkal várják a fellépőket a hatalmas szezonzáró elektronikus zenei rendezvényre. A helyszín kiválasztása tökéletesnek bizonyult, ugyanis az expo-terület több mint megfelelő az efféle megabulik lebonyolításához. Infrastrukturális szempontból sem elhanyagolható, hiszen a központi vasútállomás közvetlenül szemben helyezkedik el, és a reptér is csupán néhány km-re van. A közelben hotelek, illetve egyéb szálláshelyek tömkelege található.
A szervezők 6 színpadot építenek, melyek közül egy-kettő ismerős lehet a mannheimi fesztivál résztvevőinek ( Cave,Abyss ). A csapat jelenleg az utolsó simításokat végzi a ’stage-design’ és a dekoráció munkafolyamatainak kidolgozásában. Akárcsak az elmúlt években, a holland TimeWarp garantált szórakozást nyújt a fanatikusok számára, illetve azoknak is, akik a mainstreames divatfesztiválok helyett egy jó kis expo-s technobulira vágynak.
Line Up:
Sven Väth, Loco Dice, Chris Liebing, Magda, Pan-Pot, Art Department, Monika Kruse, Marcel Dettmann Karotte, Gregor Tresher (live), Paul Ritch (live), Steve Rachmad, Michel De Hey, Dominik Eulberg, Oliver Koletzki, Mathias Kaden, Benny Rodrigues, Gary Beck, Nicole Moudaber, Tripeo (live), Robert Dietz, Nick Curly, Mano Le Tough, Subb-An, Andhim, &ME, David Mayer, Marcus Worgull,Olivier Weiter, Joey Daniel, ONNO, Abstract Division, Satori, Pony
Magyarországi infók: leo@soundhead.hu címen és https://www.facebook.com/pages/Time-Warp-Fans-Hungary/361722613842648
Hivatalos infók:  www.time-warp.de és www.facebook.com/timewarpofficial

]]>