November 4-én először látogat a ROTR sorozat Budapestre, hogy teljes audiovizuális show-t, élő performanszt, és reggelig tartó szórakozást generáljon az A38-on.
ROTR, azaz RISE OF THE ROBOTS – Elhelyezkedés, aktiválás, változás, átalakulás
Az átalakulás: a formát, természetet vagy kinézetet egy felsőbb rendű formává alakítani.
A „Rise of the Robots” egy underground eseménysorozat, melynek célja, hogy a vizuális művészet és elektronikus zene által a bolygónkon található mindenséggel való kapcsolatteremtés magasabb szintű tudatosítását és a figyelemfelkeltést célzó szociális mozgalom magját elvesse. Ez egy cselekvésre késztető felhívás, hogy az általunk keresett változássá válhassunk. Célunk, hogy az azonos szemlélettel rendelkező embereket összefogjuk és önkifejezésre alkalmas teret biztosítsunk nekik.
A „Rise of the Robots” az elme újraprogramozása és a társadalmi nyomás és az erőltetett elfogadás alóli felszabadulás által a mi előprogramozott rutinunkból való ébredést szimbolizálja. Mindannyian egyek vagyunk! A változás újító ügynökei vagyunk. A status quo változtatását célzó energiahullám. Egy kétségekkel teli világban mi vagyunk a fiatalok, az erősek, az igazság keresői.
Csatlakozz és kapcsolódj olyan emberek globális közösségével, akik szeretnének valami pozitív és felemelőt megosztani. Az üzenet egyetemes.
November 4-én a ROTR bemutatja underground mozzanatait egy audiovizuális show és egy élő, organikus performansz keretén belül, ahol a látvány és a táncosok által létrehozott világban négy zenei egyéniség tölti meg hangjaival az A38 Hajó terét.
Gaga, Metha, Robin Futaki, Avika és Reality Engine lesz az, akik megteremtik a hang valóságát, mely oszlopos dinamikával és határtalan experimentális behatással vonja be az érdeklődőket a látványos képi és történeti világgal létrehozott tér középpontjába, egy reggelig tartó táncba.
A fellépőkről bővebben olvashatunk az eseménynél: https://www.facebook.com/events/1791527071070414/
A marosvásárhelyi The Bunker klubban debütáló ROTR hangulatát az alábbi összefoglaló videó közvetíti áthatóan:
]]>