A helyszín Izland. A Secret Solice elnevezésű fesztivál legdrágább belépőjegyéért bizony nem kevesebb, mint 1 millió dollárt kell leszurkolni. Ezért cserébe viszont már olyan dolgokat kapunk, amit máshol nem biztos. Például privát repülőgéppel repítenek el minket a helyszínre, luxus szálláson helyeznek el, extravagáns ételeket szolgálnak fel, valamint privátban bulizhatunk a headliner fellépőkkel. Használhatjuk a luxus wellness összes szolgáltatását, egy teljes személyzet áll a rendelkezésedre, hogy a legjobb formádat hozd. Helikopteres túrán fedezhetjük fel Izland csodálatos természeti csodáit és lovagolhatunk is. A VIP-jegyért cserébe a híres izlandi street food árus, Bæjarins Beztu Pylsur hot-dogját is megkóstolhatjuk.Ű

A Secret Solice fesztivál június 21-24. között kerül megrendezésre. A headlinerek listája igazán eklektikus. Fellép Slayer, Stormzy, Gucci Mane, Steve Aoki és Bonnie Tyler is. Ha az 1 millió dolláros jegy túl drága lenne, abban az esetben sima jegyet is vásárolhatsz EZEN a linken. A normál jegy már 165 euróért beszervezhető, a kamuvip-ért 318-at kell leszurkolni, de senkinek nem ajánlom, hogy ilyenekkel égesse magát!

Már csak azért is érdemes megvenni a jegyeket, mivel magyar DJ-t is találhatunk a fellépő zenészek között Indigo Theory személyében!
Ha pedig azt gondolod, hogy ennyi pénzt senki nem fog kiadni az élményekért, akkor tévedsz. Írtunk már róluk korábban is. Ha pedig kíváncsi vagy, milyen volt tavaly, akkor nézd meg a lenti videót!
]]>