Klaudia Gawlas Manifest című EP-jével jelent meg legutoljára a Blackrod kiadó techno vinyl őrülete, melynek folytatására több hetet is kellett várnunk, de a srácok végre új hazai techno megjelenést karcoltak a jó öreg fekete korongba!
A soron következő BLACROD006 ráadásul nem csak a kiadó székhelye, hanem alkotója által is magyar techno megjelenésként definiálható, hiszen az ördögi 6-os számot a kiadót igazgató Depthon jegyzi.
Az Exhale & Relax EP már címében is megmutatkozik, hogy mekkora gondolat-tenger helyeződik mögé, melynek A oldalát a két origi track, az Exhale és Relax egészíti ki egymást, előbbi szinte felvezetve a második, nem éppen relaxációs dinamikájú, de mégis kiegyensúlyozott állapotot teremtő számot.
A B oldalon az Exhale track került két felvonásos átdolgozásra, melyet a német Chris Koegler menetelős változatba sűrített, míg a címkén először megjelenő, soproni illetőségű Akos Wex egy savasító eljárással adott vissza újrahallgatásra.
BLACKROD006_sideB

A 4 szám mindegyike tánctér orientált, techno klub csemege, melyet olyan előadók használnak nagy örömmel, mint Nicole Moudaber, The Advent, Luke Slater, Shlømo, Jay Clarke, Luigi Madonna, Dax J, vagy Adam Beyer, aki csak annyi feedbacket dobott rá, hogy „gonosz”.
Talán egyetérthetünk vele, miközben az Exhale & Relax EP trackjeit meghallgatjuk, melyet október 18-tól már meg is vásárolhatunk a deejay.de oldalán, természetesen csakis VINYL formában!

A projekt az NKA (Nemzeti Kultúrális Alap) támogatásával valósult meg.
További információkért látogass el a Blackrod weboldalára, vagy közösségi oldalára.]]>