Az ADE ingyenesen hozzáférhetővé teszi az élő közvetítésű ADE In Conversation sorozatot, amelyben Richie Hawtin és az Elrow képviselői is szerepelni fognak.

Az online vitafórumra április 15-én, csütörtökön kerül sor az amszterdami kultúrintézmény, a Felix Meritis-ben, ahol Richie Hawtin és a 3Lau az NFT-kből adódó új lehetőségeiről beszélget, valamint szóba kerül az elektronikus zeneipar újranyitása is, olyan szereplők mellett, mint az Elrow, CAA, Fieldlab Events és Swallow Events képviselői.

Az Amsterdam Dance Event Foundation kiterjeszti támogatását az élő zeneiparra azáltal, hogy meghívja a zenei szakembereket az online B2B platformján zajló ADE In Conversation online vitafórumra, teljesen ingyenesen. Szakemberek, művészek és az újranyitás hasonló gondolkodású követői ITT regisztrálhatnak egy ingyenes fiók létrehozásával.

Újranyitási ütemterv

Az első beszélgetés során az élő események normális irányába történő visszaterelése lesz a téma, valamint arról is fognak beszélni a szereplők, hogyan fogják másképp csinálni a dolgaikat a covid után. Az elképzeléseket megosztó rendezvényszervezők között ott lesz az Elrow vezérigazgatója, Juan Arnau Jr., a Creative Artists Agency elektronikus szekciójának vezetője Maria May, a Fieldlab Events képviseletében Pieter Lubberts és Grego O’Halloran, az Egyesült Királyságban működő Swallow Events képviselője. Utóbbiak az elsők között vezették be a gyors tesztelést fesztiválokon és egyéb rendezvényeken.

Új lehetőségek a művészek számára: NFT-k

Az első „ADE In Conversation” következő témájának Richie Hawtin, Mat Dryhust és 3Lau lesznek a szószólói. Ő utóbbi  11,7 millió dollárért adta el az NFT-gyűjteményét. A beszélgetés során szó lesz az NFT-k valódi és vélt értékéről, valamint a jövőre gyakorolt ​​hatásáról. Hogy mik is azok az NFT-k, azokról ITT lehet olvasni részletesen.

Az ADE In Conversation április 15-én, csütörtökön 17:00-kor kezdődik. Az érdeklődők  ITT regisztrálhatnak.

Az ADE Pro konferenciáról

Az ADE Pro a globális elektronikus zeneipar legnagyobb éves üzleti összejövetele. A zeneipari szakemberek számára tartott háromnapos konferencia szerdától péntekig tart. Számos program közül, lehet választani, amely a marketingtől a bookingig, fenntarthatóságtól a mentális egészségig terjed és lehetőséget nyújt az iparági résztvevők számára az együttműködésre.

Az Amsterdam Dance Event-ről

Az 1996-os első esemény óta az Amsterdam Dance Event az elektronikus zenei elmék, előadók, szakmai vezetők, akadémikusok, ifjú tehetségek és rajongók vezető globális összejövetelévé nőtte ki magát. Az első ADE még csak konferenciaként működött egy 300 fős delegáció és 30 előadó DJ részvételével, mindössze három helyszínen. Ehhez képest jelenleg több, mint 1000 rendezvényen kínál széleskörű nappali és éjszakai programot 600 szakmai előadó és 2500 művész részvételével, 200 különböző helyszínen. Az ADE öt napos ideje ideje alatt Amszterdamban minden az elektronikus zenéről szól.