Ahogy az sajnos várható volt, az idén már harmadik évben megrendezésre kerülő Electric Garden fesztivál is lemondta az eseményét. Történt ez azért, mert a meglévő feltételek ellehetetlenítették a fesztivál sikeres megrendezését. 

„Minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy az eddigi legvaskosabb programunkat valamilyen módon megtarthassuk. Nagyon szerettük volna megvalósítani minden idők legjobb Electric Garden-ét, de már a tavalyi évet is annyira visszahúzta a járványhelyzet, hogy a jelenleg életben lévő feltételek mellett nem vállalhattunk ekkora kockázatot.” – mondta Nagy Gergő, az Electric Garden egyik főszervezője.

Az Electric Garden idén három napon keresztül tartott volna, egészen pontosan július 16-19. között és egy sor hazai arc mellett a német Yubik, aki ráadásul most debütált volna hazánkban. Ezzel együtt több helyszínes eseményt kaptunk volna, nappali és éjszakai etapokkal, mindezt a csodás Festetics-kastély udvarán, melyet már tavaly október óta szerveztek.

„Évről évre fejlődni szerettünk volna, idén egy komoly rendezvényt akartunk összehozni, ezért több napos volt a program, több külföldi előadót és hazai élvonalbelit szerződtettünk le, ezért a jegyek is drágábbak voltak. A védettségi igazolvány és a hozzá tartozó rendelet rendezvényekre gyakorolt hatása egyértelmű, sokan lemaradnának a programról, és amellett, hogy szeretnénk a közönséget megkímélni a megkülönböztetéstől, magunkat szeretnénk megkímélni egy nagyobb mértékű anyagi veszteségtől, egy esetleges sikertelen rendezvénytől.” – nyilatkozta Gergő, aki egyébként a szintén Keszthelyen található Bloom Bár tulajdonosaként a klub júniusi programjait is lemondani kényszerült.

A szervezőknek óriási csalódás, hogy idén elmarad az Electric Garden, de már most tudjuk, hogy jövőre július 15-18. között kerül megrendezésre, melyre természetesen a megváltott jegyek érvényesek maradnak.

Ha valaki visszaváltaná a jegyét, az a Oneticket oldal által meghatározott június 11. péntek 12 órától teheti meg június 13. vasárnap 12 óráig az info@oneticket.hu e-mail címre küldött igény jelzésével. A jegyek visszafizetése 15 napon belül történik meg.

Reméljük, 2022-ben nagyobb szerencsével jár mind az Electric Garden, mind a többi rendezvény, kisebb eseményektől egészen a nagy fesztiválokig!