A Be Massive Horizon neve valószínűleg már senkinek nem szorul bemutatásra. A festői helyszíneken  zajló események célja, hogy megmutassa és közelebb hozza a közönséghez Magyarország legszebb tájait. Festői szépségű környezetből pedig szerencsére nem szenved hiányt hazánk.

A Horizon csapata az elmúlt két évben birtokba vehette már a kőröshegyi levendulást, a Bodrog vidékét, Pannonhalmát, Hévízt, a Kékestetőt, vagy éppen a balatonboglári Gömbkilátót. Ez utóbbi eseményre nem is olyan régen került sor, ami olyannyira jól sikerült (lásd a lenti videót), hogy a július 17-án ugyanide hirdetett esemény még nagyobbat fog szólni!

A vulkanikus eredetű Várdomb csúcsán, 165 méteres magasságban álló turistalátványosság a Balaton parti város legfőbb nevezetességének számít. Magát a Gömbkilátót Kádár István mérnök tervei alapján a Székesfehérvári Fémmunkás Vállalat készítette alumíniumból az 1950-es évek elején. 1958-ban bemutatták a brüsszeli világkiállításon is, majd a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) ideiglenes látványossága lett. Az 1960-as évek végén hozták mai helyére. A környék átépítése és a kilátó felújítása után 2012. július 22-én ismét megnyílt a látogatók előtt. Kedvelt kiránduló helyszín és a Balaton-átúszás ideje alatt is végig a szemünk előtt van. A partyszervezők is felfedezték már, korábban Kruder & Dorfmeister is zenélt a dombtetőn.

A zenei aláfestésről a Be Massive bulifelelősei, Metha, Avika, Blas, Lenny Lenoks, Dubecticut, LERM, valamint Robert Makai fog gondoskodni a VOID brutális hangjával megspékelt színpadáról egészen este 11-ig. Ráadásként pedig fellép a Secret Factory is, akik 20 esztendős pályafutásukkal a magyar elektronikus zene egyik legambiciózusabb és legmélyebb gyökerekkel bíró párosa. Nemcsak kompromisszummentes irányvonaluk, kísérletező hangzásviláguk, de szüntelen újítási vágyuk miatt is a legizgalmasabb produkciók között tarthatók számon. Ezen cikk írója pedig nem a levegőbe beszél velük kapcsolatban, hiszen az ő zenéjükön nőtt fel hétrőlé-hétre Sopronban.

Jegyek még kaphatók, azonban a buli befogadóképessége limitált. Így aztán nem árt sietni annak, aki biztosra akarja venni a bejutást.

Esemény: https://www.facebook.com/events/480809032978276

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet értelmében a zenei rendezvényekre kizárólag csak az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező jegytulajdonosokat engedhetik be, (ha online az oltási igazolás akkor érvényes, elfogadják) tehát aki még nem váltott jegyet azt kérik a szervezők, hogy ennek tudatában tegye meg.