Ha nyár, akkor szabadtér és nappali buli! Ötödik éve lesz, hogy elindult a Secret Garden nevű nappali buli sorozat a 360 Barban. A helyszín egészen impozáns. Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával gyönyörködhetünk a látványában, miközben alattunk a város nyüzsög. A környezet igazán otthonosan lett berendezve, még egy saját almafa is nőtt a tetőn!

Az elmúlt években szinte a teljes magyar élvonal megfordult itt a dj pultban. Ezeken a rendezvényeken az egész helyet egy nagy tánctérré alakítják, és plusz növényzettel színesítik az egyébként is kivételes látványt, amivel a bárban találkozik az, aki ellátogat ide. A havonta jelentkező Secret Garden daytime partykat szeretnék még egy szinttel magasabbra emelni az által, hogy nemzetközileg elismert DJ-ket is meghívnak a tetőre.  A Pure Lust csapatával összefogva lesz ezúttal még felejthetetlenebb a péntek este!

Yokoo személyében ugyanis egy igazi mágus érkezik, aki töretlen népszerűséggel halad egyre feljebb a nemzetközi house szcéna ranglétráján. Yokoo egy igazi kozmopolita. A francia születésű úriember – akiben egyébként ausztrál szív dobog – jelenleg Lisszabonban állomásozik, de élt már Berlinben is. Több, mint 10 éve jelentette meg első saját zenéjét. Debütáló albuma – ami a „Nothing can compare” címet viseli – tavalyelőtt látott napvilágot a Lee Burridge és Matthew Dekay által irányított „All I dream” gondozásában. A lemezt korábban már a budapesti közönségnek is bemutatta, úgyhogy nem lesz ismeretlen számára a hazai publikum, már csak azért sem, mert Yokoo a 2019-es Balaton Sound-on is fellépett. Szettjeit kellően hipnotikus dallamok, ugyanakkor megfelelő dinamika jellemzi. Jelentek már meg zenéi a Get Physical Music sublabel-eként működő Kindisch, sőt korábban a Joachim Spieth-féle Affin gondozásában is, akkor még a technosabb arcát megmutatva.

A megfelelő bemelegítésről és levezetésről ismerős arcok fognak gondoskodni Daniel Santiago, Daniel Ban, StereoStrip és Teomo személyében. Nem árt sietni az elővétellel. Vasárnapig ugyanis még csak 6000 ft-ba kerülnek a belépők, amit jövő héten és a rendezvény helyszínen már 7500 ft-ért lehet beszerezni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/211765304153978
A nappali 360 báros buli után pedig a Toldiban fognak csapni egy after partyt: https://www.facebook.com/events/340747524200684

Borítókép: 360 Bar Facebook