Negyedik rendezvényére készül a budapesti underground közösség legújabb bázisa. Három buli után pedig immáron bátran kijelenthetjük, hogy minden képlet sikeresen összeállt ahhoz, ami egy adni akaró, valódi értéket képviselő klub létezéséhez szükséges.

Az összesen 300 fő befogadására alkalmas helyszín a proper techno előadók legmagasabb polcáról válogatja a fellépőit, erre pedig garancia a hely alapítóinak személye. CVRDWELL nevét jól ismerhetjük a Vault-sorozat házigazdájaként. Társai, a Rebels csapata pedig szintén bebizonyították már rendezvényszervezőként, hogy nem ismernek kompromisszumot a minőséget illetően.

Az elmúlt egy hónapban pedig sorra érkeztek a jobbnál-jobb fellépők. A nyitóbulin először mutathatta be tudását a hazai közönség előtt Freddy K,  aki egészen fantasztikus szelektori képességekkel rendelkezik. Ezt követte két olyan DJ/producer, akik a jelenkori techno szcéna legaktuálisabb szereplői közé tartoznak Stef Mendesidis és Manni Dee személyében. Múlt héten pedig Horvátországból és Portugáliából érkezett a két headliner. Insolate nevét jól ismerheti a hazai közönség, hiszen nem először zenélt Magyarországon, Cravo pedig a feltörekvő producerek táborába tartozik. Olyannyira, hogy zenéire már a Ben Klock-vezette Klockworks is szemet vetett.

Hétvégén pedig itt a folytatás, ami rendhagyó módon ezúttal nem pénteken, hanem szombaton kerül megrendezésre. A február 26-i party főszereplője sem azt a sötét, monoton hangzásvilágot fogja képviselni, mint az elődei. Pablo Bozzi szettjét ugyanis leginkább a móka és kacagás jellemzi: diszkó és electro keveréke, néhány klasszikus hangzással megspékelve. Hallgasd csak meg a legfrissebb HÖR-ös szettjét és egyből érteni fogod, hogy miről beszélünk! Ezek után nem meglepő. hogy a hazai felvezetésért Galactic Jackson fog gondoskodni, aki már számos alkalommal bebizonyította, hogy szívügye az italodisco és nagyon ért ahhoz, hogyan fogadja a közönség a zenét önfeledt vigyorral az arcán. A fellépőket erősíti még a nyers hangzásáról ismert DJ Syncbutton. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mivel fog előrukkolni ezen a hagyományosnak semmiképp sem mondható éjszakán!

Esemény: https://www.facebook.com/events/450128150185603
Jegyek: https://bit.ly/3rkgTJR