Az angliai Yorkshire-ben történt, hogy egy férfi egymaga indult kempingezni április első hétvégéjén. Az események azonban hamar új irányt vettek, miután egyszer csak egy illegálbuliban találta magát. Amit az úriember cseppent sem bánt meg.

A „Yorkshire Live” beszámolója szerint Oliver Broome egymaga vert tábort a semmi közepén. „Az éjszaka eseménytelenül indult. Miután megfőztem a vacsorámat, bontottam néhány sört. 22:30 körül bújtam a hálózsákomba, hogy lepihenjek. Ám ekkor beszélgetés foszlányait hallottam kintről.”  – mesélte a 29 éves leedsi férfi.

A hangok egyre csak erősödtek, Broome pedig komolyan aggódni kezdett. Lehet, hogy valaki egészen idáig követte? Úgy döntött, hogy kiugrik a sátrából és ha kell szembeszáll az idegenekkel. Aggodalma azonban hamar szertefoszlott. Kiderült, hogy egy csoport fiatal volt az, akik illegálbulit akartak rendezni a helyszínen. Hoztak magukkal hangszórót, DJ-eszközt és fényeket is.

Körülbelül 50 ember gyűlt össze a helyszínen az éjszaka folyamán, és Oliver Broome is velük bulizott, ha már úgysem tudott volna aludni a zajtól. „Nem volt más választásom, mint hogy csatlakozzam hozzájuk. Azt kell, hogy mondjam nagyon kedvesek voltak, elláttak sörrel az éjszakára. Őket is ugyanolyan váratlanul érte az, hogy kereszteztük egymás útjait a semmi közepén.” – zárta történetét a túrázó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oliver broome (@tent_man92) által megosztott bejegyzés