A SONUS fesztivál egyértelműen az Adria Ibizájaként emlegetett Zrce beach legérdekesebb és leszélesebb programmal rendelkező nyári eseménye. Az öt nappalon és éjszakán át tartó rendezvénynek a tengerparti klubokon kívül még egy partihajó is helyszínéül szolgál.

A naplementés hajópartik programja a következők lesznek:

Augusztus 21. Vasárnap Adriatique presented by Nordstern  

A két svájci úriember a house és techno szcéna egyik legkövetkezetesebben teljesítő Dj/producer duójaként futott be. Előadásaik hosszúak, meditatívak, építkezősek és szokásuk hipnotikus groove-jukat finom fordulatokkal megszakítani. Hangzásukkal és stílusukkal a mai köznyelvben elhíresült melodic techno és house-t alapjaiban határozták meg.

Esemény: Sonus 2022 Boat Party with Adriatique pres. by Nordstern

Augusztus 22. Hétfő – Dax J

A techno színterének egyik betonbiztos alapzaton álló előadója. Védjegyének számító hangzása határozottan a globális DJ szcéna élvonalába helyezte nyers és megalkuvást nem ismerő techno stílusával.

Esemény: Sonus 2022 Boat Party with DAX J

Augusztus 23. Kedd – Michael Bibi

A zenélés, a zeneszerkesztés és a bulizás iránti szeretet az egyetlen, ami Michael Bibit motiválja, és nem engedi, hogy bármi vagy bárki megzavarja ebben. Minden kiadott zenéjénél gondoskodik róla, hogy egyedi bélyegzője is felismerhető legyen rajta. Idén először találkozhatunk vele a Sonus-on.

Esemény: Sonus 2022 Boat Party with Michael Bibi

Augusztus 24. Szerda – tINI & Mariano Mateljan

tINI-nek elég volt néhány évnyi klubfellépés, hogy aztán máris Németország legismertebb női előadójává váljon a techno és house zenében. 2008-ban csatlakozott a Desolathoz, miután felhívta magára Loco Dice figyelmét, azóta pedig karrierjében és temperamentumában határ a csillagos ég.
Mariano Mateljan a horvátok fiatal és tehetséges producere, akinek Dj stílusa mély és sötét, benne groovos és ördögi elemekkel építkezik az alacsony frekvenciákra.

Esemény: Sonus 2022 Boat Party with tINI & Mariano Mateljan

Augusztus 25. Csütörtök – FJAAK DJ pres. by Movement

A német duó lendületes, energikus zenéi a reflektív house-tól a viharos raktártechnóig széles skálán mozognak, olykor egy kis garage, dub, breakbeat vagy hardcore-al keveredve. Ragyogó, mégis érzéki, eklektikus stílusuk és karizmatikus egyéniségük az elektronikus zenei szcéna rajongóit megvette. A srácok idén debütálnak a SONUS-on.

Esemény: Sonus 2022 Boat Party with FJAAK DJ pres. by Movement

Fontos megemlíteni, hogy a SONUS boatpartik rendkívül népszerűek és a hajó limitált férőhelyei miatt a jegyek rövid időn belül elfogynak. Lehetséges, hogy mire ezt az ajánlót olvasod, addigra a hivatalos oldalon már nem elérhetőek. Ne adjátok fel, utolsó pillanatig szoktak feldobálni a közösségi oldalakon, csoportokban még jegyeket, hiszen sokan vállalják túl magukat a fesztivál alatt is. Ezen felül ne aggódjatok, a fellépőkről nem maradtok le, általában a hajókon kívül is játszanak a fesztiválon valamelyik helyszínen.