Sasha az elektronikus zene élő legendáinak egyike, akit hosszú évek óta töretlen népszerűséggel és rendszeres teltházzal vár vissza a közönség, bárhová is utazzon a földkerekségen. A DJ Mag olvasói 2000-ben őt választották meg a világ legjobbjának, a 2000-es évek közepéig rendre az élmezőnyben szerepelt. Páratlan diszkrográfiáját többek között 2 db Global Underground mix (San Francisco, Ibiza) és számos örök érvényű megjelenés jellemzi, mely közül a legismertebb kétségtelenül az 1999-ben megjelent Xpander című klasszikus.

Sasha csütörtök este a madridi repülőtér check-in pultjánál állt. Egy pillanat alatt megtörtént a baj. Miközben épp az argentin utazáshoz szükséges űrlapot töltötte ki, az összes poggyásza eltűnt. Alig egy perc alatt zajlottak le az események, mely során Sasha összes cucca odaveszett: laptop, IPad, fejhallgató, pendrive-ok, ruhák és egy tartalék útlevél. Minden, ami az utazáshoz szükséges.

Semmi nem maradt nála, csak azok a ruhák, amiket épp hordott, így szállt fel a Cordobába tartó járatra. A helyi promóterek és ügynökök próbálták menteni a menthetőt, nekik köszönhetően végül nem maradt el az argentin fellépés. Sikerült pótolni a laptopot, pendive-ot, ruhákat és fogkefét. A Dropboxnak hála Sasha szerencsére a szállodai szobájából is könnyedén be tudta szerezni a zenéit a fellépés előtt.

A rendőrség tájékoztatása a madridi, mallorcai és athéni repülőtereket szervezett bűnbandák vették célba, akik a checkin ideje alatt lopják el az utasok táskáit.