A legeldugottabb óbudai pinceklub pénteken és szombaton is a keményebb ütemek kedvelőinek fog kedvezni. Nagy örömünkre mind a két nap a proper hangzás kerül előtérbe. Nézzük is a részleteket!

A Tranzistor csapatát valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni, akik figyelemmel kísérik a Fabrika történéseit. Tavaly szervezték meg az első bulijukat, azóta pedig töretlen lelkesedéssel fejlődnek eseményről-eseményre, miközben egyre nagyobb számú törzsközönség követi őket.

Alexs Void életeben több zsáner is felbukkant korábban, de szerencsére kedvenc stílusunk mellett kötelezte el magát leginkább. Dorian Knox és Wildcrush neve a régi motorosok számára is ismerősen csenghet, hiszen már a 2000-es évek eleje óta tudja róluk mindenki, hogy nevük a minőségi technoval forrt össze a budapesti éjszakában. Oxcart újabban nem csak a techno terén mutatta meg magát, de szombaton újra az igazi énjét hallhatjuk majd. Cosmic Xplorer ismét hybrid szettel készül, hiszen producerként egyre több megjelenéssel büszkélkedhet, Zenéi tele vannak energiával, mégis hipnotikus, kellően magas érzelmi és értelmi intelligencia szinttel. Első alkalommal csatlakozik a Tranzistor fellépőinek listájához Korodi, akinek zenei világa tökéletesen beleillik a sorba, A Tranzistor bulik sajátossága, hogy a reggeli órákban a keményebb ütemek kedvelői sem maradnak ki a jóból, így a napfelkelte beköszönése NøChøice fogja átvenni a stafétabotot, Stílusát leginkább schranz és hardtechno jellemzi. Az a fajta döngetés, amit mi is a legjobban szeretünk, mindenfajta hatásvadász és trendi kliséktől mentesen. A maratoni techno szeánsz Johanna Bozai hasonlóan energetikus szettjével zárul, aki első alkalommal mutatja be képességeit a Fabrikában.

Esemény: https://www.facebook.com/events/264166459419162

A Fabrika szombati eseményén is az előremutató és intelligens techno kerül terítékre, ami ezúttal két szervezőcsapat összefogásából fog megvalósulni. A HYPNo & MŰHELY kollektívájának egyesüléséből létrejött event hét olyan lemezlovast állít a pult mögé, akiknek a nevét azok is jól ismerhetik, akik esetleg még nem jártak az óbudai klubban, hiszen a line up képviselóinek egy része rendszeres fellépőnek számít a hazai fesztiváljainkon. Ilyen például Normal Tamas, Adam Krasz és Obwigszyh, rajtuk kívül pedig két b2b szettet is meghallgathat a közönség, Fourk & Bedux, valamint Note & Yaknow jóvoltából.

Esemény: https://www.facebook.com/events/626721405680575

Azt hiszem ezúttal senkinek nem lehet oka a panaszra, a zenei aláfestéshez ráadásul tökéletes helyszínt nyújt a Fabrika, hiszen az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládáksejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!