Gőzerővel robog a Cruisin 2023-as szezonja! A hajós bulik specialistája sorra jelenti be az idei fellépőket, Jimi Jules személyében pedig egy igazi kuriózum érkezik július 22-én a fedélzetre!

A Cruisin immáron a tizedik szezonját kezdte meg az idén. Napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene. Egyszerűnek tűnik a képlet, a Cruisin csapata azonban nem elégszik meg azzal, hogy kényelmesen ráüljön a babérjaira. Évről-évre azon dolgoznak, hogy újabb szinteket ugorjanak meg a minőségi kritériumokat tekintve. A közönség pedig veszi a lapot, a Cruisin által meghirdetett eseményeket teltházas bulik sora jellemzi.

Jimi Jules már több, mint 20 éve kötelezte el magát a klubkultúra irányába. A zenéhez való különleges kötődését és multidiszciplináris nézetét a zürichi egyetem zenei szakán megszerzett mesterdiplomájának köszönheti. Legyen szó karibi vudu varázslók törzséről, vagy svájci farmerekről, bármi inspirálóan hat a zenei munkásságára. Jimi Jules küldetésként tekint a zenei határok feszegetésére. Hiszi azt, hogy a művészet bármely ága szoros kölcsönhatásban áll egymással, a látványelem és hangzás tökéletesen kiegészítheti egymást. Jimi Jules egy személyben mentor, újító és tanuló a klubkultúra egészére vetítve és azon túl is.

Saját szerzeményeinek olyan nagynevű kiadók biztosítottak teret, mint a Watergate, Hive Audio, Defected Records vagy éppen a Cocoon. Egyes zenéi több százezres példányban fogynak! „Bogotá” című szerzeménye Sven Väth nagy kedvencének számított. Második albuma a Dixon és Ame által fémjelzett Innervisions gondozásában látott napvilágot kerek egy évvel ezelőtt. A lemezen is szereplő „My City’s on fire” addigra már futótűzként terjedt a táncparketten, szerte a világon.

Ha valami különlegesre vágysz, akkor Jimi Jules a te embered! Seggrázás és magaskultúra egyszerre. A zenéjét hallgatva egyből a vízparton érezhetjük magunkat, nyári melegben, koktélokat szürcsölve. Oh wait… mintha erről már lett volna szó. Hallgasd csak meg bármelyik szettjét és saját magad is megtapasztalhatod, hogy miért is tökéletes választás a Cruisin fedélzetére! A svájciak valahogy nagyon értenek ahhoz, hogy forró karibi hangulatot vigyenek a tánctérre, elég csak Luciano vagy Michael Cleis nevét megemlíteni. Pedig a hófödte alpesi csúcsokat elnézve ez elég szürreálisként hat elsőre. De éppen ez benne a csodálatos, a művészet nem ismer határokat, és bármi lehetséges. Már amennyiben persze hitelesen van előadva. Jimi Jules munkássága a kultúra legmagasabb polcára való, de mégis olyan, ami mindenkihez szól. Te is imádni fogod, zseni az ember!

A fedélzeten már délután 2-kor felcsendülnek az első ütemek. A headliner személye mellett a hazai körítésről is mindenképp érdemes lenne pár szót megemlíteni. Nincs Cruisin-buli Yvel & Tristan hazai supportja nélkül. Ezúttal is hallhatjuk őket, azonban némiképp eltérő zenei világot képviselve immáron szólóban Mulya és Thirsty Eyes fogják megtáncoltatni a közönséget. A fellépők listája Marco Grandi nevével lesz teljes.

A jegyek értékesítése megkezdődött. Nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, ugyanis a Cruisin limitált befogadóképessége miatt szinte garantált az állandó teltház. És az előrejelzések alapján most sem lesz ez másképp!

Esemény: https://www.facebook.com/events/3402941833261366
Jegyek: jegyl.ink/JIMI-JULES-CRUISIN-TICKETS