Legyen szó dallamos house-ról a saját neve alatt, a visszhangzó technóról APIR álnéven, munkásságára mindig rányomja a bélyegét a kreatív hangzásvilága. Tim édesapja (billentyűs) elárasztotta a családi házat Pink Floyd és Joni Mitchell hangjaival. Tim 8 évesen gitározni tanult, tinédzserként zenekarokban játszott, de a Daft Punk Discovery albuma hallatán megszerette az elektronikus zenei hangzást.

A 2006-os Four:Twenty-n megjelent első betörései során a techno világába először a Revox és a Mr Dry című kislemezei 2008-ban felkeltették a figyelmet. Tim a Dirtybird és a Get Physical kiadásaival kezdte finomítani produkciós képességeit, miközben újrakeverte a Friendly Fires-t, Cassius-t és Seth Troxlert, hogy csak néhányat említsünk, mielőtt később a 2010-es DJ Mag Awards legjobb áttörést produkáló producerének járó díjat kapott. Ugyanebben az évben felvette debütáló „Essential Mix” című dalát a BBC Radio 1-nek, amely bemutatta jelentős DJ-képességeit, és egy feltörekvő DJ-karrier kezdete volt, aminek során heti rendszerességgel bejárta a világot.

A következő években az olyan szórakozóhelyekre és fesztiválokra hívták, mint a Fabric London, a Panorama Bar Berlin, a Womb Tokyo, a Nordstern Basel, a Space Ibiza, a Warehouse Project Manchester, Burning Man Nevada, az MDRNTY és a Dockyard Amsterdam. A Sven Vath Cocoon Recordings-hoz készült számos nagysikerű EP-je ösztönözte, amely 2018-ban a „Her Future Ghost” című debütáló albumával tetőzött. Mérföldkőnek számító munka és koncepció, amely megkerülte a konvenciót. A „Her Future Ghost” ötlete az volt, hogy egy film filmzenéjeként írja meg, ami csak az elméjében létezett, a filmzene iránti elismerésére építve.

Június 10-én, szombaton az Organic House műfaj egyik legmagasabb szinten jegyzett arca, Tim Green a JadeBeach-en fogja pörgetni a lemezlejátszókat, Tim először lép fel Magyarországon. Azóta a zenéi olyan kiadókon jelennek meg, mint az All Day I Dream, Lost Miracle, TRYBESTof és olyan artistokkal játszik együtt hétről-hétre, mint Sébastien Léger, Lee Burridge, Amonita, Roy Rosenfeld, Kamilo Sanclemente, Makebo, Khen, Dim Kelly, Volen Sentir, DSF, Lost Desert és Gorje Hewek.

Persze nem csak a külföldi headliner miatt lesz érdemes Dunavarsány felé venni az irányt, a hazai dj gárda is válogatott szereplőkből áll.

Line up:
Tim Green (All Day I Dream, Lost Miracle, TRYBESTof) Peter Makto (Zenebona, Hoomidas, The Soundgarden) LioZen (Zenebona, Euphonious) Matthew Sona (Zenebona) Mark-ot Thomas Compana Viktor Bondar Orion

A helyszínről:
A parti a már jól bevált Jade Beach-en lesz, ahol a szabad ég alatt, gyönyörű díszítés mellett lehet majd táncolni a szebbnél szebb zenékre. A kristálytiszta víz és a kellemes zene mellett rengeteg szórakoztató program is vár rátok: vízisí, wakeboard, SUP, strandröplabda, kispályás foci és még sorolhatnánk. Mindez a kedvenc italotokkal a kezetekben, nappal a legdallamosabb zenékkel és este a legütősebb ritmusokkal a fületekben, mely a NEXO csúcsminőségű hangszóróiból fog szólni.

Szálláslehetőség:
A JADE BEACH minden irányból kiszolgálja az oda érkező vendégeket, nyugodtan készüljetek úgy, mintha egy 1 napos nyári táborba jönnétek. – biztonságos parkolás – zuhanyzás és átöltözési lehetőség – a természet kedvelőinek sátrazási lehetőség is adott, ha a sofőr is italozna (helyszínen bérelhető sátorral is)

Foglalásért és szálláslehetőségért keresd közvetlen az Euphonious vagy a JadeBeach facebook oldalát vagy írj e-mailt az info@jadebeach.hu e-mail címre.

Jegyek:
-Super early bird: 5000 HUF (limited) -Early bird: 5500 HUF (limited) -Elővétel első kör: 6000 HUF (limited) -Elővétel második kör: 6500 HUF -Helyszínen: 7000 HUF Online jegyvásárlás: https://cooltix.hu/event/63e247d1b92848e8d78372b9 A jegy tartalmazza a strandbelépőt, a biztonságos parkolást és zuhanyzási lehetőséget is.

Tim Green: Facebook: https://www.facebook.com/timgreenmusic
Soundcloud: https://www.soundcloud.com/timgreen
Truesounds Music: https://www.facebook.com/TruesoundsTeam https://trsnds.com/
Euphonious: https://www.facebook.com/Euphoniousevent
Jade Beach: https://www.facebook.com/jadebeachbar https://jadebeach.hu/