A Private Rave kétségtelenül az egyik, ha nem a legnépszerűbb partysorozat, aminek Óbuda legeldugottabb underground klubja ad otthont. A Fabrika saját brand-jének számító Private Rave három évvel ezelőtt indult el útjára. A technot napjainkban övező óriási hype miatt azt látjuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan rendezvények után, ahol érezhetjük, hogy visszatértünk a gyökerekhez. A partysorozat csupa olyan előadót szokott felvonultatni, akiknek a stílusa valamelyest eltér a napjainkban megszokott fősodortól. A pénteki esemény fellépői is hasonló elvek szerint lettek összeválogatva, a line up-ot kizárólag a proper techno hangzás hazai képviselői alkotják.

Ahogyan a három évvel ezelőtti klubnyitón, pénteken is Bernathy Zsiga live act előadása lesz az est fénypontja. Ő az, aki vitán felül alapembere a magyar technónak – ha nem a legalapabb embere. Mindennek ellenére sosem volt ismert arról, hogy ennek különösebb felhajtást generálna, sokkal inkább szorítkozott mindig arra, hogy önazonos, igényes és jó zenéket szerezzen, ennek jegyében lépjen fel bulikban, vegyen részt projektekben, illetve dolgozzon együtt emberekkel közösen.

CVRDWELL sem ma kezdte, 13 évesen sajátította el a DJ-zést, több mint két évtizeddel ezelőtt. Azóta pedig megkerülhetetlen szereplője lett az éjszakáknak, számos esemény szervezése fűződik a nevéhez. Fiatal kora óta foglalkozik zeneírással is, live fellépései alkalmából gyakran kizárólag analóg eszközöket használ, improvizatív módon.

Fourk neve valószínűleg senki előtt nem szorul bemutatásra, aki otthonosan mozog a budapesti éjszakában. 2009 óta foglalkozik a zenével, a pályafutását kellő tudatossággal és szisztematikusan felépítve jutott egyre magasabbra a ranglétrán. Olyan helyeken zenélt már, mint például a The Etiket, Der Morgen, Katlan Fesztivál, Pursuit of Acid, Aether, VAULT Budapest és a Rebels Entertainment. De nem csak itthon, hanem a külföldi közönség előtt is (SubClub – Szlovákia, Fabrika126 – Bulgária) megmutathatta tudását, közben pedig olyan hazai kiadóknál jelentek meg zenéi, mint például a Rawflex, BlackRod és a DSR Rigital. A korábban rá jellemző gyorsabb, indusztriális vonaltól fokozatosan eltávolodva mostanra egy némiképp lassabb, kiforrottabb és érettebb hangzásvilág jellemzi a produkcióit, a produceri munkáit illetően és a DJ-pultban is, ahol általában egyszerre három sávon szólnak a zenéi. 2022-ben megalapította saját kiadóját, a Fourk Records címkéje alatt eddig négy megjelenés során összesen 16 saját zenéjét tárta fel a nagyközönség előtt.

Oxcart nevét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, aki szokott járni a Fabrikába. A Tranzistor alapítójának és rezidensének elnyűhetetlen érdemei vannak abban, hogy a klub fennállásának három éve után népszerűbb, mint valaha! Szinte minden buliban találkozhatunk vele, akár DJ-ként, akár a napi ügymenet kapcsán.

A fellépők listája Erik Stefan személyével lesz teljes. Jegyezzük meg jól őt is, hiszen a jövőben egyre gyakrabban fogunk találkozni a nevével!

Mivel helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Esemény: https://www.facebook.com/events/764768151790926
Jegyek: https://cooltix.hu/event/646b5b7f73e3cc37d2cdc267