A technot napjainkban övező óriási hype miatt azt látjuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan rendezvények után, ahol érezhetjük, hogy visszatértünk a gyökerekhez. Valami hasonlóra számíthatunk pénteken is, a line up-ot kizárólag a proper techno hangzás hazai képviselői alkotják.

Tranzistor csapatát valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni, akik figyelemmel kísérik a Fabrika történéseit. Tavaly szervezték meg az első bulijukat, azóta pedig töretlen lelkesedéssel fejlődnek eseményről-eseményre, miközben egyre nagyobb számú törzsközönség követi őket. A holnapi esemény azért is lesz különleges, mert Oxcart, a csapat mozgatórugója ezen a hétvégén ünnepli a születésnapját.

A line up is ennek megfelelően alakul, összesen heten fognak a pult mögé állni Alexs Void, Ben Dover, Cosmic Xplorer, Dorian Knox, Erik Stefan, Wildcrush és természetesen maga az ünnepelt, Oxcart személyében.

Mire számíthatunk zeneileg? Kompromisszummentes, előremutató proper hangzásra, mindenféle modernkori divathullámoktól mentesen. Ami biztos, hogy itt nem lesz hardtechno, a bpm tartomány nem igen fog 140 bpm fölé menni.

A helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Esemény: https://www.facebook.com/events/873473014110945
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6500aa7d265be8f2525c279f