Még egy éve sincs, hogy megkezdődte működését a New Generation Rave csapata, és már ilyen rövid idő alatt sikerült elérniük, hogy komoly tényezőként számoljunk velük a budapesti partytérképen.

A keménymagot egy kb. 100 fős társaság alkotja. Igazi közösségként teszik a dolgukat, alulról építkezve, a zene szeretete által vezérelve. Azóta is tartják a tempót, eseményről-eseményre fejlődnek, és mozgatnak meg egyre nagyobb tömegeket.

A kisebb, zárt körű események tapasztalataiból táplálkozva június elején tartották meg első nagyobb rendezvényüket a Playgroundban, majd birtokba vették az Arzenált is, nyár végén pedig egy 18 órás szabadtéri mini fesztivált szerveztek. Sokan az év bulijának titulálták az eseményt, amin 550-en vettek részt. Ennek sikere után pedig most már egyértelműnek látszik a helyzet: a New Generation Rave csapata komoly szándékkal bír az éjszakában.

A nyári szezon sikerei után az őszi szezonnak is hasonló tervekkel vágnak neki. A következő eseményükre – és ez még mindig csak az ötödik lesz a sorban – szeptember 30-án, szombaton fog sor kerülni a budapesti techno közösség egyik fő bástyájának számító Arzenálban. Az est headliner-eként meghívott LØIS pedig immáron az ötödik fellépő a New Generation Rave-ek eddigi történetében, aki Hollandiából érkezik. A fiatal rotterdami előadó amellett, hogy DJ-zik és saját zenéket ír, a helyi partykultúra szervezésében is tevékenyen kiveszi a részét.

A hazai frontot erősítve érkezik a DSB96 duója, akik eddig a New Generation Rave első bulija óta jelen vannak a csapat életében. Mindemellett természetesen az öt rezidenssel (Ric_Hard, Mimir, Ädene, B3ert1, Fritzie) is találkozhattok, akik elkezdtek saját zenéket írni, és égnek a vágytól, hogy nektek játsszák le először az Arziban!  A New Generation Rave – nevéből is adódóan – nagy hangsúlyt fektet az új generációra, hitvallásuk szerint igenis helyet kell kapni olyan fiatal fellépőknek, akik még nem kaptak elegendő fellépési lehetőséget, mert a pályájuk elején járnak, de tehetségesek, és meg kell ismernetek.

Milyen hangulat várható?

A „megszokottnak mondható” hihetetlen jó vibe a társaság kedves, nyitott és barátságos mivoltának köszönhetően. A bulikon uralkodó hangulatról így írt korábban az egyik odalátogató vendég: „Egy olyan buli sincs ezen kívül, ahol igazán el lehetne engedni magunkat és csak táncolni úgy, mintha nem lenne holnap.” Hát kell ennél több?

Kinek ajánljuk a bulit?

A hardtechno szerelmeseinek, akik szeretnek kötöttségektől mentesen bulizni egy olyan környezetben, ahol azt érezhetjük, hogy a sok kis rész egy nagy egésszé olvad, miközben mindenki belerakja a maga kis szeletét.

Mi várható a közeljövőben?

A New Generation Rave csapatának elmondása szerint a java még csak most jön! Hamarosan mindenről lehull a lepel. Elöljáróban annyit, hogy novemberben egy négy holland fellépős bulival készülnek, a csapat két rezidense (Ric_Hard és Mimir) pedig máris helyet kapott egy rotterdami buliban, ami majd decemberben lesz. A New Generation Rave csapatában égő tüzet ismerve – nemhiába lesz a következő esemény neve is HELLDANCE – pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden követ meg fognak mozgatni azért, hogy beteljesüljenek a tervek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/230485902942522
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64f211b3bbfd4f2bec0df672