Bár papíron már egy hete megkezdődött a meteorológiai ősz, nagy szerencsénkre azonban még javában tombol a vénasszonyok nyara. De a hűvösebb éjszakák beköszöntével (már amennyiben 12 fokot annak lehet nevezni) a primate.hu által útjára indított Kindergarten is visszaköltözik a Fabrika falai közé. 

Igen különleges helyszín az óbudai harisnyagyár területén fekvő pinceklub. Az idén 100 éves ipari komplexumban található szórakozóhely az egyik utolsó budapesti bázis, ami valóban kiérdemli az underground jelzőt.  Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Egy olyan hely, ahová belépve megszűnik az ego és a közönség közösséget alkotva alkot egy egészet.

És hogy mi várható? A Kindergarten bulikról már jól ismert zenei vonal, bemutatva a techno széles spektrumát a proper hangzástól, a classic trackeken keresztül egészen az aktuális hardgroove megjelenésekig. Akik reggelig kitartanak, azok pedig némi hardtechno-ból is ízelítőt kaphatnak.

Az esemény további különlegességét adja, hogy három fellépő is ezen a bulin ünnepli a születésnapját, ezért aztán az emelkedett hangulat előre borítékolható. Érkezzetek korán, hiszen a buli már este 10-kor kezdetét veszi Shammael warm up szettjével, éjfélig ráadásul a belépés is kedvezőbb. A fellépők sorát Ben Dover folytatja, aki után Aesztetik veszi át a gyeplőt, majd Gingershot, végül pedig Nicolaus Made áll a lemezjátszók mögé.

A klub tavaly teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár. A szervezők pedig további meglepetésekkel is készülnek az éjszaka folyamán. Mivel a helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass!

Bulizz velünk Budapest egyik utolsó autentikus gyárudvarában, hagyd a zsebedben a telefonodat, és add át magad a pillanat örömének!

09/29 KINDERGARTEN // FABRIKA
Shammael, Ben Dover, Aesztetik, Gingershot, Nicolaus Made

Esemény: https://www.facebook.com/events/1021645738836903
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64f778c6439c766441f3804f

Kövess bennünk Instagramon! https://www.instagram.com/kindergarten_bp/
A korábbi bulik hanganyagát pedig itt tudod visszahallgatni: https://soundcloud.com/kindergarten_bp