Az őszi szezon beköszöntével az óbudai pinceklub is magasabb fokozatra kapcsol! A Kindergarten tegnapi buliján a techno fanatikusai töltötték meg a táncteret, ma pedig a sötét, hitvány zenék lerülnek előtérbe, főként deep tech, minimál, minimál-techno vonalon. a Black Block néven futó újonnan induló partysorozat keretében.

Ehhez pedig tökéletes helyszínként szolgál a Fabrika tökéletes helyszínként szolgál családias légkörével és sötét, füstös hangulatával.

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládáksejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben.  Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat.

Érdemes már korán érkezni, ugyanis éjfélig kedvezményes a belépő. 22 órakor indul a menet és összesen négyen állnak a pult mögé Krics, PÆBO, Parts Unknown, és Pjotr személyében.

És hogy mire számíthatunk zeneileg? Íme egy kis ízelítő:

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Esemény: https://www.facebook.com/events/319487250658189