Bármennyire is sokáig tartotta magát idén a vénasszonyok nyara, úgy tűnik, hogy végérvényesen beköszöntött az ősz. De a hűvösebb idő eljövetelének is megvan a maga varázsa. Például az, hogy elindult a klubszezon!

A „The Etiket” hazánk egyik legrégebb óta futó partysorozata. Több mint 20 éve örvendezteti meg a közönséget a nemzetközi és hazai szcéna aktuális kedvenceivel, de nagy hangsúlyt fektet a feltörekvő nevek bemutatására is.

A The Etiket idei őszi szezonja október 22-én vasárnap fog elstartolni (a másnapi munka miatt sem kell a többségnek aggódni, hiszen október 23-a nemzeti ünnep) a Pet Duo főszereplésével! A brazil származású, ám Berlinben székelő férj-feleség páros a hardtechno kultikus előadóinak számítanak. Nevüket ugyanis mindenki ismeri! De ez nem is csoda, hiszen a páros páratlan karriert tudhat maga mögött. Akkor kezdődött a pályafutásuk, amikor az október 22-i buli közönségének nagy része még meg sem született! Ana és Pet 1997-ben indult el felfelé a sikerhez vezető lépcsőn. A valóságban is egy párt alkotnak, több mint 25 éve élnek boldog házasságban. Idén lesz 20 éve, hogy először zenéltek Magyarországon, így aztán a hazai közönség több generációját ismerhetik. Bámulatos technikai tudással rendelkeznek, egyszerre négy lemezjátszón fogják elkápráztatni a hard technot szerető közönséget, ahogyan teszik ezt fáradhatatlanul, mindenféle trendekkel szembe szállva immáron negyed évszázada.

Az est további headlinerei között találjuk Svetec nevét is. Ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai DJ a nemzetközi piacon, a globális hard techno szcéna legkiemelkedőbb képviselői között tartjuk őt számon az elmúlt másfél évtizedben. Naptára hemzseg a külföldi fellépésektől, szinte az összes hétvégéjét valamelyik külföldi mega rendezvény dj pultjában tölti!

A házigazda szerepét betöltő Sikztah a hazai közönség egyik állandó kedvence, a legnagyobb hazai klubestek és fesztiválok rendszeres fellépője, programszervezői tevékenységének köszönhetően pedig Győr hosszú évek óta a legfontosabb vidéki bázisnak számít, olyan rendezvények és brandek köthetők a nevéhez, mint a DUMDUM, Rómerkvelle, Rómer Ház és a The Etiket.

A nagyterem programja az egyre nagyobb produceri sikereket elérő Twins Project fellépésével lesz teljes, a soproni illetőségű ikerpár saját szerzeményeit a stílus legnagyobbjai pörgetik.

A szezonnyitó rendezvénynek helyet adó Rómer Ház nevét nem csak a helyiek ismerik. A város megújult ifjúsági közösségi tere számos elektronikus zenei bulival, koncertekkel és mozival várja az érdeklődőket a történelmi belváros közepén. A Rómer Ház generációk óta nyújt kikapcsolódási lehetőséget az arra fogékony fiatalok számára, és aminek üzemeltetése és szakmai irányítása tavaly óta Sikztah kezében összpontosul szívvel-lélekkel.

 A buli két teremben kerül megrendezésre, a lenti rész programja pedig a The Etiket és a primate.hu együttműködésében fog megvalósulni. Az elmúlt másfél évben egyre gyakrabban merészkedtünk ki az offline térbe, így aki a budapesti éjszakában járatosak számára ismerősen csenghet Aesztetik, Bxrnadetth és Ben Dover neve, akik rendszeres fellépőnek számítanak a primate.hu által útjára indított Kindergarten bulikon. Hangzásvilágukat leginkább a proper / tribal techno és hardgroove vonal jellemzi. Diana Hassan nevét jól ismerheti a győri közönség, hiszen a debreceni illetőségű djane már nem először áll a The Etiket pultjában. A kisterem programja három helyi illetőségű dj – Bleached, Different és DTR – szereplésével lesz teljes.

A jegyek értékesítése már meg is kezdődött. A nagy érdeklődést jelzi, hogy az early bird belépőket pillanatok alatt elkapkodták! Ezért aztán nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, durrantsuk be az őszi szezont együtt, páros lábbal!

Esemény: https://www.facebook.com/events/299669519436465
Jegyek: https://cooltix.hu/event/651c1bb200509925f70d4b70