Az ország harmadik legjobb underground klubjának választott szegedi Sunder Club látogatóinak ismerősen csenghet 5Ø71, 1000Mester, Jozefin és Solids. (aka Solidsmile) neve. Ők négyen fognak ma éjjel a Fabrikában zenélni.

Személyükben üdvözölhetjük a Deflate rezidenseit, akik a dél-alföldi régió egyik meghatározó proper techno orientált kollektívája. Az utóbbi egy évben rengeteg sikeres eseményt tudhatnak maguk mögött Szegeden, Halloween alkamával egy már jól összeszokott négyessel érkeznek a Fabrikába.
A ma esti menü: hipnotik grooveok, csontig hatoló basslineok, absztakt textúrák, végtelen loopok, oldschool techno hangzásvilág.

A Fabrika múlt héten két teltházas bulival csapott bele az őszi szezon sűrűjébe. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a helyszín befogadóképessége limitált, ezért erősen ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár, hamarosan pedig felavatják az új led világítást is!

Esemény: https://www.facebook.com/events/293221480149666