Kihirdették a világ legismertebb DJ-szavazásának idei végeredményét. Az 1991-ben életre hívott DJ Mag első voksolását Danny Rampling nyerte. A jelenlegi élmezőnyben – nem nagy meglepetésre – kizárólag csak az EDM-ben utazó DJ-ket találunk. Az első százba már egyre több house / techno DJ is befért, de az EDM úgy tűnik még mindig stabilan tartja magát. Pedig már sokan  elkezdték temetni ezt a stílust.

Nagy meglepetés azonban idén sem történt. David Guetta kapta a legtöbb szavazatot. 2011 óta összesen már negyedik alkalommal diadalmaskodott, ebből három elsőséget 2020 óta zsebelt be.

„Hihetetlen! Ez csodálatos!” – nyilatkozott a francia ikon a győzelem  után –  „Nagyszerű, mert úgy érzem, hogy minden alkalommal más okból kifolyólag kerülök a Top 100 élére. Az előző két elsőségem valószínűleg a Future Rave-nek volt köszönhető. Most pedig az „I’m Good”-nak és a crossover zenéimnek. Imádom, hogy ilyen sokféle érzést tudok kifejezni különböző módokon.””

David Guetta idén a Sziget nagyszínpadon is számot adott tudásáról. A másfél órás felvétel ráadásul teljes egészében visszhallgatható.

Idén összesen 1,3 millióan adták le a szavazatukat a világ 237 országából. Íme az első 10 helyezett (zárójelben a tavalyi eredményhez képest bekövetkezett változás):

01. DAVID GUETTA
02. DIMITRI  VEGAS & LIKE MIKE
03. MARTIN GARRIX
04. ALOK
05. ARMIN VAN BUUREN
06. TIMMY TRUMPET
07. AFROJACK
08. STEVE AOKI
09. PEGGY GOU
10. VINTAGE CULTURE

A teljes lista ITT tekinthető meg, olyan nevekkel a Top 100-ban, mint például Charlotte de Witte, Black Coffee, Carl Cox, Reinier Zonneveld, Amelie Lens, Claptone, Jamie Jones, Nora En Pure, Boris Brejcha, Adam Beyer, The Martinez Brothers, Kölsch, Solomun, Indira Paganotto, az újonc Fred Again..