A világ elsőszámú technoklubjának DJ-pultjában nem sok hazai DJ fordult meg eddig. A 19 éves születésnapját decemberben ünneplő berlini intézmény csütörtöki bulija azonban hosszú idő után ismét magyar felléppő játékától lesz hangos.

Csütörtökönkén nincsen nyitva az egész klub. így az esemény a Säule nevű helyszínen kerül megrendezésre Alva, Yamour és Technokool főszereplésével.

Technokool 2017-ben kezdett el DJ-zni. Saját klubestje a NoFear, és ő a Kink egyik rezidense. Rendszeresen fellép a jelentős budapesti helyszíneken és hazai fesztiválokon (pl. Katlan és Kolorádó), de gyakran megfordul külföldi helyszíneken is, mint például Prága, Zaragoza, Bordeaux, vagy éppen Berlin. 2022-ben pedig második magyar DJ-ként zenélt a HÖR élő adásában.

Szettjei mindig okozhatnak meglepetést, a 90-es évek rave kultúrájából, a korszak szélsőségeiből merít ihletet. Zenéjében a nyers techno ütemek keverednek némi trance-szel és psy hangzással megfűszerezve A hétköznapokban pedig leginkább a Paulay Ede utcában találkozhatunk vele, ő viszi ugyanis az egyik legismertebb budapesti vintage ruha üzletet, az Antifactory Vintage Shop-ot.

Technokool csütörtökön tehát belép azon hazai DJ-kj körébe, akik játszottak már a Berghainban. Nincsenek sokan. Korábban mindösszesen Naga, Gabor Lazar, Imre Kiss, Route 8, valamint Lower Order Ethics kapott erre lehetőséget.

Esemény: https://ra.co/events/1764244