Nincs hónap új Airsound Records megjelenés nélkül, a friss EP hanganyaga pedig ezúttal a tengerentúlról, egészen pontosan Mexikóból érkezett! Az Akos Wex által vezetett, nyugat-magyarországi illetőségű kiadó 2015-ben kezdte meg működését, az elmúlt évek során pedig sikerült igazán nemzetközivé válni, hiszen a világ számos pontjáról megjelentek náluk már producerek Kolumbiától Indiáig, vagy éppen Argentínától az Egyesült Államokig – csak, hogy a legtávolabbi részeket említsük.

Erik Yahnkovf 2007-ben kezdte el dj pályafutását, produceri munkái pedig kiadók tucatjának gondozásában láttak már napvilágot, a legismertebbek közülük a Naked Lunch, Diffuse Reality, Frequenza, Subvibez és a Drugstore, Saját szerzeményei rendre felbukkannak a stílus legnagyobbjainak – mint például Richie Hawtin, Dubfire, Nicole Moudaber, Dj Rush, Mauro Picotto, Maceo Plex, A. Paul és Slam – szettjeiben. „Souls Collective” néven saját csapatot verbuvált maga köré, mellyel fő célja, hogy lehetőséget nyújtson a tehetséges dj-k számára.

Erik Yahnkovf április 12-én megjelent EP-je összesen öt új szerzeményt tartalmaz. A „Criticas Erroneas” címre elkeresztelt anyag a techno legmélyebb és legsötétebb bugyraiba kalauzolja el a hallgatóságot.

Erik Yahnkovf – Criticas Erroneas
Catalog: ASR107
Release date: 2024-04-12
Link: https://airsoundrecords.bandcamp.com/album/criticas-erroneas-ep