Robert Babicz-ot betalálta egy ghostproducer

Saját készítésű zene nélkül szinte semmi esélyed a nemzetközi piacon. Ezt minden DJ tudja. Éppen ezért virágzik manapság a ghostproducerek piaca. Ami óriási segítség egyes művészek számára. Ez persze hétpecsétes titoknak számít, hiszen óriási blama lenne, ha kiderülne valakiről, hogy semmi köze ahhoz a zenéhez, ami a neve alatt fut. Találgatások persze mindig is lesznek, sokszor nem alaptalanul. Azonban vannak olyan DJ-k, akikről 100%-os bizonyosságról meg tudjuk mondani, hogy minden zenéje saját anyag. Mondjuk azért mert több évtizede a pályán van és számtalanszor bizonyított már analóg eszközökön. Robert Babicz pont ilyen.

A minap azonban mégis betalálták őt is. Kapott egy e-mailt, ami az ő munkásságát ismerve több, mint megmosolyogtató. Egy ghostproducerekből álló, természetesen anonim csapat ugyanis felajánlották számára a segítséget, hogy szívesen közreműködnek abban az esetben,ha kifogyna az ötletekből, vagy nincs ideje. Robert Babicz természetesen azonnal megosztotta mindezt a rajongóival a Facebookon és így vélekedett a megkeresésről: “Olyan szar a zeném, hogy talán egy ghostproducernek kellene ‚babiczstyle‘-t írni? Hmm, hadd gondolkozzak el egy kicsit…NEM! Köszi és csókoljátok meg a seggem!”

Korábban egyébként Jay Lumen-t is betalálták, arról az esetről ITT írtunk. A ghostproducerek világáról pedig ITT olvashatsz részletesebben.


Szólj hozzá!

Leave a Comment