SanFranciscoBeat presents… AMBIVALENT
Cha-Cha-Cha Cabrio /Margitsziget Budapest
Rossz idő esetén fedett tánctér!
Jegyek csak a helyszínen. Éjfél előtt: 1500 HUF, éjfél után : 2000 HUF.
AMBIVALENT (US/DE)
M_nus
Andras Toth
Sikztah
Zajac
“A függöny felment, mielőtt tudtam, hogy már a színpadon állok.”
-Ambivalent aka Kevin McHugh
Kevin McHugh az elmúlt 10 évet Európa e-zenei fővárosában Berlinben töltötte, azelőtt pedig New Yorkban élt, bizonyos értelemben, ez a két metropolis képviseli a szívében lévő ellentmondást, az Ambivalent személyiséget. Elbűvölte a berlini szubkultúra nyújtotta vakmerő szabadság és hedonizmus, közben a másik oldalon, a megfontoltabb és visszafogottabb New Yorki megfelelőjét találjuk . Sajátos hangzásvilágát e tengely mentén valahol a kettő között találta meg, folyamatos egyensúlyozás jellemzi, a letisztult, mély minimal techno hangzást gyakran egy téma köré építi különleges zenei élményt nyújtva ezzel.
Ki ne emlékezne talán leghíresebb zenéjére? Az R U Ok c. szám hozta meg számára az igazi sikert, a Minus csapat tagjaként együtt dolgozik Richie Hawtin-nal JPLS-el, és több remix és EP is napvilágot lát. Munkáit minden techno DJ táskájában megtalálhatjuk.
Ambivalent név és Amivalent természet, Kevin úgy véli nem szabad túl sokat agyalni ezen, a fontos az, hogy a zenéjével egyaránt birizgálja az ösztöneinket és érzelmeinket.
Július 19-én SanFranciscoBeat látja őt vendégül a Cha3 ban, a hazai kíséretet Andras Toth, Sikztah és Zajac biztosítja.]]>