Bizonyára sokan láttátok már azt a videót, ahol egy fiatal srác ezerrel táncol félmeztelenül a színpad előtt két biztonsági őr társaságában.
Főhősünk neve Bradley Gunn. 21 éves és Asperger-szindrómás. Az Asperger-szindróma az autisztikus zavarok közé tartozik, az autizmus egy “enyhébb” formája, melynél sem külső jelek nem utalnak zavarra, sem pedig az intelligenciában vagy a tanulási képességben nem okoz problémát – sőt, az Asperger-szindrómások jó része kiemelkedően okos, különleges képességekkel, kivételes tehetséggel bír. Annál több gond jelentkezhet azonban a társas kapcsolatok és a kommunikáció területén. Az enyhébb mértékű Asperger-szindrómát meglehetősen nehéz felismerni, a szakemberek szerint az összes érintett felénél nem diagnosztizálják a tünetegyüttest. Az Asperger-szindróma jellegzetességei közé tartozik az empátia hiánya, a kapcsolatteremtési nehézségek vagy a társaságban megélt öröm hiánya.
Bradley Angliában él és minden héten partyzik. A szigetország legkülönbözőbb helyein bukkan fel, legyen az techno, house, trance vagy drum and bass buli. Leggyakoribb előfordulási helye London, Bristol és Birmingham. Saját facebook oldalát 24 ezren követik. Honlapján pedig rendszeresen beszámol az általa meglátogatott bulikról, amiket teljesen józanul tol végig.

Bradley Gunn Raver from Aspect Media on Vimeo.