Hamarosan itt a karácsony, de te még mindig nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Szerencsére akkor sem kell kétségbe esni,ha egy partyarc ismerősünket szeretnénk megajándékozni, hiszen bőven van miből választani. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket. 

 

1. Bicep album
Az észak-ír duó karrierjének legsikeresebb esztendején van túl. A legnagyobb fesztiválok állandó vendégei, zenéjüket pedig a legnagyobb nevek játsszák. Idén pedig végre megjelent az első albumuk.
https://feelmybicep.bandcamp.com/album/bicep
bicep-album-sleeve-ninja-tune

2. Early bird jegyek
Fesztiváljaink folyamatosan jönnek ki az első nevekkel, ezzel egy időben pedig megkezdődik az early bird jegyértékesítés is.
alkoto

3. Techno-bögre
Senkinek az otthonából nem hiányozhat.
https://monoqi.com/de/christmas/plty/techno-tasse.html?cat=15271&code=gc3de&landing=4&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=998362044&utm_content=48963112946&utm_term=MQ000153236
technobogre

4. Berghain ajándéktárgyak
Egy Berghain-póló még mindig nagyon menőnek számít az éjszakában.
http://ostgut.de/shop/clothes
berghain

5. Daft Punk karácsonyfadísz
Soha nem akarnánk kidobni azt a karácsonyfát, amit ezzel díszítenénk. A rossz hír viszont az, hogy a díszeket leghamarabb már csak februárban hozza ki a postás.
https://daftpunk.com/products/thomas-and-guy-christmas-tree-ornament-set
daftpunk

6. Keinemusik sál
Teljesen indokolt viselet ebben a nagy téli hidegben.
https://civilistberlin.com/product/you-are-safe-scarf-blackmulti/
sal

7. Új hangcucc
Ez már komolyabb tétel, de a tökéletes otthoni zenei élményért időnként megéri mélyebben belenyúlni a pénztárcánkba.
https://www.sonos.com/de-de/shop/5-1-surround-sound-playbase-sub-one-pair.html
sonos_5.1_pbsub3s_black

8. Sörtartó öv
Szerintem nem kell különösebben megmagyarázni. Bárhol, bármikor!
https://www.amazon.de/BierHolster-Bierhalter-Accessoires-Herrentag-Ayuboom/dp/B06XCT44FL/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1512996157&sr=8-1&keywords=g%C3%BCrtel+bierhalter
bier

9. Repjegy Berlinbe
Az Air Berlin csődje után már a Wizzair is rárepült a berlini útvonalakra. Brutális árversenybe kezdtek a fapados járatok az utasok kegyeiért, így aztán szuperolcsón lehet kifogni repjegyeket.
wizzair
10. Technoviking akcióhős figura
Generációnk legnagyobb ikonja, mindannyiunk példaképe! A lelkünk mélyén mindannyian technovikingek szeretnénk lenni, de ha ennyire menők nem is lehetünk, ez a figura legalább jól mutatna a polcon. Bár elméletileg pont sehol nem lehet beszerezni, az e-bayen viszont több ajándéktárgyat is meg lehet vásárolni a legendás ikon arcképével ellátva. Pedig főhősünk néhány évvel ezelőtt egyszer már a világ tudtára adta, hogy nem lehet vele csak úgy ujjat húzni.
technoviking

Boldog Karácsonyt!

Az ajánló a [Fazemag] cikke alapján készült.