Elég komoly nyarat tudhatsz te is hátad mögött! Mesélj egy keveset a nyári fellépéseidről, esetleg kiemelnél néhányat, ami igazán emlékezetesre sikeredett?
Igen, szerencsére nagyon sok jó buliban és fesztiválon sikerült fellépnem. Mint csapattal, mint pedig egyénileg is kimondottan jó nyarat zártam. Több nagyon jól sikerült fellépésem is volt, de talán a két legemlékezetesebb a Sziget és a nyár végi B My Lake volt. A Szigeten mindig nagyon nyitott és szerethető közönség van, nem volt ez másképp idén sem! Már délután fél4-kor szinte fullon volt a Colosseum Stage, és sikerült egy jó két órás szettet tolnom, amely során csupa mosolygós és önfeledten bulizó arcokat láttam a tánctéren! A B My Lake pedig abból a szempontból volt extra, hogy egy 6 órás szettet toltunk Pat Duff-al, amelynek az utolsó két órájában olyan komoly kis buli alakult ki a parton, hogy csak fájó szívvel tudtuk lehúzni este 6kor a zenét.
shabaam
Most, hogy a hűvösebb idő is beköszöntött mondhatjuk, hogy tényleg vége a nyárnak és elstartolt az őszi/téli klubszezon. Ti mikor kezditek meg Kiskőrösön a Badgirls & Friends sorozat idei szezonját?
Szokás szerint október közepén, egészen pontosan 13-án kezdjük meg az idei őszi/téli szezont.
Mivel készültök az új szezonra? Lesz valami extra változás a sorozat életében? Mit lehet tudni a fellépőkről?
Először is nagyon sok jó programmal! Természetesen lesznek visszatérő vendégeink, ahogy már az első bulira is talán a környék legjobban respektált és szeretett techno duója a Mateo & Spirit páros érkezik majd! Rajtuk kívül akik még biztosan vendégeink lesznek az  elkövetkező bulikban az Sikztah, Sanfranciscobeat, David Temessi és még sokan mások! Lesz pár új arc is, akik még nem voltak nálunk, illetve tervben van egy kiemelt buli is, ahogy egy kisebb külföldi névben is gondolkodunk, de ez egyelőre még legyen meglepetés!

Ez elég ütősen hangzik! Nagyon példaértékű dolognak tartjuk azt, hogy nálatok folyamatosan lehetőséget kapnak a fiatalok és mindig feltűnik 1-1 új arc is! Mit gondolsz milyen lesz a hazai dj-utánpótlás? Vannak már most ígéretes tehetségek az új generációs dj-társadalomban?
Természetesen erre én mindig nagy hangsúlyt fektettem, és ügyelek is rá, hogy a programok változatosak legyenek! Nyilvánvaló,hogy mivel ez üzleti alapon működő project, így a jól bevált neveket nem lehet nélkülözni, hiszen azok adják a sorozat sikerének az alapját. Viszont fontosnak tartom, hogy legyen biztosítva a fiatalok részére is fellépési lehetőség. Vannak új arcok, akiket tehetségesnek gondolok akár a könyékünkön is, vagy épp a fővárosban. Őket mindenképp szeretnénk majd meghívni a jövőben. 
Több fórumon, illetve a szakmabeliektől is folyamatosan azt halljuk, hogy mennyire családias, ugyanakkor jó hangulatú, kulturált helyszínt találtatok magatoknak Kiskőrösön. Idén milyen extrákkal készültök a helyszínnel kapcsolatban? 
Igazából, ha úgy vesszük egy egyszerű helyről beszélhetünk, mégis van benne valami egészen egyedi, amely magával ragadja az embert. A hatalmas terasz mindenképp egy szuper dolog számunkra, mert maga a kialakítása sem hagyományos, így a dohányzók egy exkluzív környezetben tudnak cigizni vagy éppen kint levegőzni és társalogni. Vannak elképzeléseink a dekorációt illetően, amelyet az idei szezon alatt meg is szeretnénk majd valósítani. Illetve pár kiegészítést tervezünk majd, amely főleg a belső teremben fog extra kényelmet nyújtani a bulizóknak.
Láttunk egy videót amelyet Kecelen készítettél a híres Korona medencéjében. Erről mit lehet tudni? Mi volt az apropója?
Igazából terveztem már egy ideje, hogy csinálok egy több kamerás, drónos felvételt magamna. És az egyik barátommal kitaláltuk, hogy mi lenne, ha ez a helyszín a keceli medence lenne, természetesen üresen a maga atmoszférájával Szóval különös alkalom nem kellett hozzá, inkább csak egy régi vágyakozás, amit idén nyáron sikerült megcsinálni végre! Nyilván az ott eltöltött 10 évet sohasem fogom elfelejteni, hiszen nagyon sokat köszönhetek a klubnak.

Információink szerint hamarosan létrehozol egy új kiadót. Erről mit lehet tudni? Mi lesz a zenei irány? 
A hír igaz, bár erről majd később szeretnék bővebben nyilatkozni. Deep Colors barátommal közösen fogunk október elején egy új labelt indítani, melynek első kiadványa október végére várható. Annyit elárulhatok, hogy az első megjelenésen két nagyon komoly név fog remixelni, illetve, hogy az első három release-re nemzetközileg is elismert producerek fognak remixeket, illetve original trackeket készíteni! Az első promókat már többek közt például Sam Paganini is pörgette az idei B My Lake fesztiválon, ami egyébként pont egy magyar track lesz majd! Az irány elsősorban a techno, de nem szeretném teljesen ide bekategorizálni, hiszen sokkal nagyobb mozgásteret fogunk lefedni. De a fő irány a dinamikusabb zenéké lesz. Hangzásban pedig szeretnénk a saját ízlésvilágunknak megfelelően valami teljesen mást és egyedi darabokat megjelentetni, mint azt itthon eddig megtapasztalhattuk már más kiadók esetében.
Mi a helyzet Budapesten? Mint egykori a Corvin Clubban rendszeresen fellépő dj, hogyan látod az új helyszínt a Terem Budapestet? Illetve milyen programok várják majd ősszel az odalátogatókat?
Nyilván mindenki számára nagy veszteség a Tető, hiszen az elmúlt években Budapest egyik legjobb klubja volt abból a szempontból, hogy hétről-hétre a legnívósabb techno fellépőket tudta felvonultatni. Megoszlanak persze a vélemények a Tetőről, mint a helyszínről magáról. Valakinek túl underground, van aki pont ezért imádta, mert sötét volt! A Terem egy új fejezet, nem lehet egy lapon említeni a két helyszínt. A Terem már egy modernebb, letisztultabb történet. Más az atmoszférája, ugyanakkor kialakításban és felvonultatott hang és vizuálban messze az egyik legjobb az országban. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt mikor idén szeptemberben ott zenélhettem először. Csak javasolni tudom mindenkinek, aki még nem volt, hogy nézze meg és hallgassa meg a hangrendszert! Garantálom,hogy nem fog csalódni! Ami a programokat illeti nagyon nagy lesz a választék ősszel: Klaudia Gawlas, Rodhad, Perc, Lewis Fautzi, Fatima Hajji és még sokan mások is mind a Terem-ben lépnek majd fel.
Köszönjük szépen, hogy a rendelkezésünkre álltál. Sok sikert kívánunk az elkövetkezendő hónapokra és kíváncsian várjuk a kiadó megjelenéseit!
 ]]>