A goa.hu, a Psybaba Records  és a Végrepéntek in medias res indítja az évet: A nagy teremben a Growling Mad Scientists lép színpadra, a sötétebb zenék kedvelőit Khaos Sektor  (PT) Auros Tauros (PT-HU) és Brain Strech (PT) bünteti!

Az ibizáról érkező G.M.S. a goás közönség számára nagyon jól csengő név: első megjelenéseik még a kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején készítették elő a terepet a tisztán gördülő basszusokra épülő, különleges ütemekkel és grúvokkal operáló full-onnak. Az új stílus letarolta a psytrance világot, G.M.S hamar a világ legnagyobb fesztiváljainak színpadán találta magát: Samothraki – Sola Luna, Japánban a Vision Quest partyk, Brazília és hihetetlen, talán feldolgozhatatlan sikerek a bolygó körül. A G.M.S. több stílusban tett szert hírnévre, a Riktam & Bansi tech-house páros újult erővel lépett a változás útjára, sikereik bizonyítéka a Bass Master Zorro – amihez Jerome Isma is remixet készített! 

Két éve szomorú hír látott napvilágot: a mindig jókedvű Bansi elvesztésével gyászba borult a psytrance szcéna – Bansi és a sok öröm, amit a közönség az Ő energiáját konvertálva magának tudhat örökké velünk marad!

Riktam a kezdeti nehézségek után újúlt erővel vetette bele magát a jelenbe: Pixellel megalapította a 3 Of Life projectet, albumuk a 3R1 óriási siker volt. Folyamatosan érkeznek az új ep-k és kollaborációk: a tudósok örökségéhez és a kor hangzásához méltó trekkek jelennek meg Ajjaval, Dicksterrel, Pixellel,  Space Cattel. A legújabb trekkek mellett a legendás psytrance himnuszok is felcsendülnek a 2,5 órás szett alatt.

A goa.hu partyk közönsége hozzászokott a mindig új látványhoz, ebben januárban sem lesz hiány: Cyreal és az Elemental Crew érkeznek Német és Csehországból.

A buli facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/2403765933171073/