A kormány döntése értelmében továbbra sem lehet tömegrendezvényeket tartani. Még így is összetehetjük a két kezünket, amiért nem maradunk szórakozás nélkül idén nyáron. Európa legtöbb országában ugyanis egyáltalán nem lehet bulikat szervezni.

De ha már így alakult, érdemes kihasználni a helyzetet. Már csak azért is, mert hamarosan ez a nyár is véget ér. Addig azonban még bőven van időnk csobbanni és bulizni is. De a legszerencsésebb ilyenkor az, ha kombináljuk őket és egyszerre műveljük ezt a két tevékenységet.

Szombaton erre is lesz mód. A helyszín Óbuda, ahol a szervezők egy olyan erre alkalmas helyet találtak, ami nincs tömve emberekkel. A HOLIDAY BEACH egy nagyon elképesztő kis strand, több különböző medencével, puha pázsittal, nagyon jó környezetben. A Római parton található, megközelítése egyszerű, parkolási lehetőség is van. Ez nem egy sima POOL PARTY lesz a Cream of Sounds és a Truesounds szervezésében. Itt ugyanis több medence van. Lehetőség van kicsiknek és nagyoknak is csobbanni.

A napvitorlák alatt a VOID hangrendszerén pakolják a DJ-k az ide illő zenéket. A Truesounds teljes legénysége fel fog lépni. Itt lesz Peter Makto, Gregory S és Davko is, Metha és Kornwall játékával kiegészülve. A zöld fűben mehet a tollas, a frizbi, vagy bármi más, amihez kedvetek van. A tánctéren pedig kimondottan javasolt a bulizás.

Ha már vízparti a parti, akkor egy 100% Ibiza hangulatú mixet javaslunk a készülődéshez.

A móka már délután 15 órakor elkezdődik és ezúttal kivételesen éjfélig tart nyitva a strand. Lesz lehetőség átöltözni és zuhanyozni is. Ezúttal nem az a cél, hogy belemenjünk az éjszakába. A szervezők gondoltak a családos, gyermekes barátokra is, akik a buli után ha hazamennek, vasárnapra már szülői díszben tudnak pompázni.

Az elővételes jegyek 4000 ft-ba kerülnek, ami igazán baráti ár annak tükrében, hogy egy strandbelépő áráért egy komplett délutáni buli is jár a jegy mellé.

Online jegyelővétel: https://oneticket.hu/lazulj-a-nap-alatt-200815
FB esemény: https://www.facebook.com/events/737715737022109/