A Secret Roomban a teltházas, havonta megrendezett Melodique bulik rezidensei vagyis az Artessa Music legénysége év végén újra indítja podcast sorozatát, melynek első epizódja a 2020-as évet búcsúztató, klubest-szerűen építkező szettekkel startol, a házigazdák TOBAK, SNYL, SLP, és DAVIDLACFI előadásában. A jelszó: Legyen tánc!!! Otthon a nappaliban, akár több száz kilométerre egymástól, de lélekben együtt!

A szilveszter bármi legyen is, nem telhet el kacagás, és ZENE nélkül. A melodic techno – indie dance rajongók már kezdhetnek is ünnepelni, hiszen az Artessa Music legénysége igazán kitett magáért, és összeállított egy klubestnyi zenei anyagot, melyet ha az ajánlott sorrendben játszunk le szilveszter este, egy kerek egész bulit kapunk ajándékba. Na de mielőtt elragadna minket a buli hangulat, lássuk, hogyan is telt ez a különös év az Artessa-nál.

A kiadó vezér TOBAK új rádióműsort indított Floating Beats néven az Ibiza Global rádión, melyet szombat reggelenként hallgathattok a rádió hullámhosszán. A produceri munkáit tekintve pedig a „Journey With Me” című szerzeménye volt az év nagy dobása, a track-re Space Motion készített remixet, ami egyenesen a kedvencek között landolt világszerte.
A Beatport toplisták élén közel egy hónapig trónolt SNYL remixe, melyet AFFKT „Bac” nevet viselő zenéjére készített. A legjobb helyezés az indie dance chart #4. volt, és nem mellesleg ez a zene felcsendül a Paco Osuna szettjében is az ELROW virtual reality show-ján, melynek társszervezője a beatport volt, és az élő közvetítést VR szemüveggel is lehetett nézni, akárcsak a Burning Mant.
SLP szerzeményei is nagyot mentek ebben az évben, hiszen előszeretettel pörgeti őket mindenhol is Greg Ignatovich, Lopezhouse és Hernan Cattaneo. Mindeközben Jani 8 track-es szerzői albumán dolgozik éppen, melyet élő hangszerekkel, és saját vokállal vesznek fel.
DAVIDLACFI Varoom nevet viselő bulisorozata jól futott a nyáron, így amint lehetséges tervezi a folytatást. Mindeközben zajlik a nagy házépítés, ahol csak úgy megsúgjuk, egy stúdió is épül.

A hírek után következzen hát a zene! Ezzel kíván Örömökben, és egészségben gazdag felhőtlen új évet mindenkinek az Artessa Music csapata!