Az elmúlt egy év történései teljesen átrajzolták a budapesti vendéglátás térképét. Az elhúzódó járványügyi intézkedések miatt sajnos rengeteg bedobta a törülközőt. Az ingatlanbiznisz viszont továbbra is a csúcson pörög, ennek hatására több kultikus hely is lakat alá került, elég csak a Corvin Club, R33, vagy éppen a Cinema Hall-ra és a Dürer Kertre gondolni. Bár utóbbi szerencsére nem szűnik meg végleg, csak Budára költözik, a Cinema Hall pedig hamarosan bejelenti az új címét.

Már régóta lehetett pletykákat hallani arról, hogy a Lärm sem marad a korábbi helyén. A budapesti underground jelenleg talán legismertebb techno klubja 2014-ben nyitotta meg kapuit az Akácfa utcában.

Az Azonnali podcastjének legutóbbi adásában Manek beszélgetett Ágoston Danival. Nevéhez olyan projektek fűződnek, mint a Toldi, Kolorádó Fesztivál, Dobrumba vagy éppen a Lärm. Ő beszélt róla először nyilvánosan, hogy a Lärm hamarosan távozik eredeti bázisáról és ősszel új helyen fog kinyitni, amit úgy tűnik hamarosan meg is fognak találni.

A több, mint fél órás beszélgetés során mindezeken kívül szó esett még az oltási hajlandóságról, arról, hogy milyen lehet egy járványbiztos fesztivál, valamint arról is, milyen elképzeléseket vittek a kormánynak a vendéglátó- és rendezvényipar megsegítésére, és hogy ezeknek mi lett az eredménye.