Hosszú hónapok csendje után végre eldördült a startpisztoly! Az elmúlt hétvégén elértük az ötmillió beoltottat, ez pedig azt jelenti, hogy újra szabad a pálya, indulhatnak a bulik! Több, mint fél éve várt erre a pillanatra a teljes rendezvényszervezői szakma, így aztán rögtön beindult a dömping.

A Be Massive csapata egyből kimaxolta a helyzetet, hiszen péntekre és szombatra is bulit hirdettek, ráadásul két különböző helyen. A maratoni hétvége a Balaton egyik égkövénél, a balatonboglári Gömbkilátónál indul, ahol már délután 5-kor útjára indul a tánc.

A vulkanikus eredetű Várdomb csúcsán, 165 méteres magasságban álló turistalátványosság a Balaton parti város legfőbb nevezetességének számít. Magát a Gömbkilátót Kádár István mérnök tervei alapján a Székesfehérvári Fémmunkás Vállalat készítette alumíniumból az 1950-es évek elején. 1958-ban bemutatták a brüsszeli világkiállításon is, majd a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) ideiglenes látványossága lett. Az 1960-as évek végén hozták mai helyére. A környék átépítése és a kilátó felújítása után 2012. július 22-én ismét megnyílt a látogatók előtt. Kedvelt kiránduló helyszín és a Balaton-átúszás ideje alatt is végig a szemünk előtt van. A partyszervezők is felfedezték már, korábban Kruder & Dorfmeister is zenélt a dombtetőn.

A zenei aláfestésről a Be Massive bulifelelősei, Metha, Nick Behrmann, Dubecticut, valamint Robert Makai fog gondoskodni a VOID brutális hangjával megspékelt színpadáról egészen este 11-ig.

Sok pihenésre azonban nem marad idő, hiszen másnap már a fővárosban lesz jelenése a csapatnak. Ha Budapest, akkor Duna, ha pedig Duna, akkor naplemente és pazar városi fények. A crew délután 5-kor a Dunán fog vitorlát bontani és felszedni a horgonyt, mégpedig a Zsófia Rendezvényhajó fedélzetén, hogy egy napfényes hétvégét tökéletesen lezárjon és a hangulathoz illő elektronikus zenével fűszerezze meg a kora esténket. A helyszínt már jól ismerhetnek a hajós bulik szerelmesei, hiszen a Be Massive tavaly is birtokba vette a Zsófiát.

A szombati etap zenei  aláfestéséért pedig Metha, Avika, Blas, illetve Robert Makai fognak gondoskodni. A VOID-nak köszönhetően a hang miatt ezúttal sem kell aggódni.

Jegyek még kaphatók, azonban mindkét buli befogadóképessége limitált. Így aztán nem árt sietni annak, aki biztosra akarja venni a bejutást.
Be Massive x Gömbkilátó jegyek: https://cooltix.hu/event/60a3e2eb632d464f07885641
Be Massive x boat party jegyek: https://cooltix.hu/event/60acf48126125e4944308564

Végül szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet értelmében a zenei rendezvényekre kizárólag csak az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező jegytulajdonosokat engedhetjük be, a szervezők természetesen elfogadják az online oltási igazolást is,