Június 18-án a Middlemist Red koncertjével megnyitja kapuit MONYO Land, Budapest legújabb 1500 fős nyári szabadtéri szórakozóhelye, a dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde kertjében.

Az egyedi, karakteres hangulatú helyszínen a hazai alternatív / popzenei élvonalból válogató élő koncertek, tízféle csapolt kézműves sör – köztük itt debütáló új receptek – és a Tuning Burger csapata által készített rendhagyó, de csúcsminőségű fogások várják a különleges szórakozásra vágyó közönséget Európa egyik legmodernebb sörfőzdéjének tőszomszédságában.

A nyitóhétvége programja:

21.06.18 Middlemist Red, vendég: Flanger Kids
21.06.19 Fran Palermo, vendég: DLRM

A nyitó hetek további programja:

06.25 Amobea + Analog Balaton
06.26 Sena
07.02 Bohemian Betyars
07.03 Dé:Nash

A szezon várható további húzónevei: Carson Coma, Ivan & The Parazol, Belga, Random Trip, Péterfy Bori & Love Band, Lóci Játszik, Cloud 9+, Ricsárdgír, Aurevoir, Pál Utcai Fiúk, Konyha, Supernem, Lazarvs, Kaukázus, Európa Kiadó, Mörk.

Mi a MONYO Land?

A dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári szabadtéri szórakozóhelyet alapíottt MONYO Land néven 1103 Budapest, Gyömrői út 148. c. alatt. A MONYO Land több lesz mint koncerthelyszín: teljes kikapcsolódást biztosít a hétköznapok monotóniájából, az alapítók célja, hogy egyedi, karakteres hangulatú helyszínükön különleges élményt nyújtsanak, a program gerincét képező élőzenei koncertekkel és egyéb szórakozási lehetőségekkel, minőségi sörökkel (a hasonló helyek között egyedülálló módon több mint tízféle különböző csapolt sör lesz kapható) és vendéglátással. 

Itt olyan dolgok kerülnek alapból a vendégek poharaiba, ami máshol a fullextra: a csapolt kézműves sörök mindegyike a MONYO eredeti saját receptje, a szokásos extravagáns ízekkel, közülük némelyik itt kerül először bemutatásra. A gasztro-lécet az ételek terén is magas: együttműködő partnerük a velünk egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata, akik nemcsak a húspogácsákról tudnak mindent, hanem a vendéglátás szót is komolyan veszik! Természetesen a kínálat minden más elemét – az üdítőket és az egyéb szeszes italokat – is úgy válogattuk az immáron kötelező minőségen túl, hogy mindenki találjon kedvének valót.

A koncerthelyszínen túl a főzde is igazán különleges: Európa egyik legmodernebb sörfőzdéje épül itt, amely túl azon hogy megsokszorozza a MONYO korábbi főző-kapacitását, alkalmanként a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A vezetett főzdetúrák keretein belül a látogatók is megismerhetik azt a varázslatot, aminek bűvkörében a MONYO alapítói és csapata töltik az életüket.

A MONYO Brewing története

A MONYO Brewing Co. sörfőzdét 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Antal sörfőző mester, céljuk az volt, hogy minél több emberhez eljuttassák minőségi kraft söreiket. A cég első öt évében dinamikusan fejlődött, organikusan jutott el a házi sörfőzéstől a Főzdepark egyik alapító sörfőzdéjévé. Majd 2019 őszén egy biztos háttérű befektető bevonásával elindult a MONYO történetének eddigi legnagyobb fejlesztése, egy új sörfőzde építése.

A sörfőző berendezések modernizálása és a gyártási kapacitás növelése mellett így lehetőségük nyílt régi álmaik megvalósítására is. Elhatározták, hogy a zeneszeretetüket és a söreiket összehozzák és az új telephely udvarán útjára indítsanak egy élőzenés koncerthelyszínt. Így 2021 tavaszán megnyitja kapuit a MONYO Land, amely a nyári szezon folyamán 50 koncertnapos programmal készül Budapest szórakozni vágyó közönségének, elsősorban a péntek és szombat estékre fókuszálva.

„A MONYO Land létrejöttével a MONYO brand szintet lép, nem csak minőségi söröket, hanem minőségi szórakozást is nyújtunk majd az embereknek. Eddig is remek volt a kapcsolatunk a hazai zenekarokkal, hiszen főztünk már közösen sört a Quimby-vel, vagy az Ivan & The Parazollal is. Úgy gondolom, hogy ez egy remek lehetőség, hogy a márkánk és a söreink számos új emberhez eljussanak, ráadásul a koncertek előtt egy izgalmas főzdetúrán is részt tudnak majd venni hazánk egyik legmodernebb kraft sörfőzdéjében, ezzel is növelve a MONYO Land élményt.” mondta el Németh Antal, a MONYO Brewing alapítója és társtulajdonosa.