Augusztus 5-8. között immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a DVN Camp! nevű elektronikus tánczenei összejövetel és dj találkozó, a festő szépségű Aranykárász Kempingben, Rajkán! A rendezvény hivatalos mottója jól összefoglalja a lényeget: “Az összejövetel hasonló ízlésű, főleg az underground világában alkotó lemezlovasok, ill. közönségük találkozója, ahol gyönyörű környezetben és remek hangulatban tölthetünk együtt egy hamisítatlan nyári hétvégét!”

Fotó: Fölnagy Dóra

Az előző évben a járvány miatt kimaradt rendezvény nagy űrt hagyott legtöbb résztvevő számára, de a szervezők ígérete szerint ezt idén maradéktalanul betöltjük! Ennek ékes bizonyítéka az, hogy 2021-ben immáron három naposra bővül az esemény!

A rendezvény családias jellegű, ám a szervezés alázatos, a részletekre is odafigyelő szemléletre vall. Részben ennek köszönhető, hogy a fellépők névsora komolyabb buli szervezőket is zavarba hozna, hiszen évről-évre sikerül emelni a tétet! Az uralkodó zenei stílus kétségtelenül a house és válfajai, azonban kiváló disco, lounge és dub szettekben idén sem lesz hiány!

A helyszínt ezúttal is a rajkai Aranykárász kemping biztosítja. Elhelyezkedése, gyönyörű környezete, illetve a tulajdonos áldozatos munkájának, folyamatos fejlesztéseinek hála, színvonalában mára magasan kiemelkedik a környező kempingek közül. A helyszín egyébként a bulizáson kívül alkalmas strandolásra, kenuzásra, sétahajózásra, főzésre is. Itt biztos, hogy mindenki fel tudja majd találni magát!

Fotó: Fölnagy Dóra

Az esemény elsősorban a DVN Camp! csoport tagjainak kerül megrendezésre, tehát ZÁRTKÖRŰ! A rendezvény látogatása a külön egyeztetés után karszalag megváltásával lehetséges, melyet a kiszolgáló pultban, 1500 Ft ellenében igényelhetsz! A kempingben van még kiadó faház, 6500 Ft/fő/éj áron. Ebben az összegben már a buli támogatása, ill. egy pöpec tányér szombati gulyás is benne van. Bármilyen kérdés felmerül, keressétek bátran minket, vagy a szervezőt Tolnai Pétert. A rendezvény zártkörű!

Amennyiben bővebb információkra vágysz, csatlakozz a DVN Camp! csoporthoz, ahol többek között az idei eseményt is megtalálod! Mi ott leszünk! És te?