A Be Massive Horizon hazánk legszebb tájaira viszi el a négynegyed hangzást! Hosszú hónapok lezárása után májusban végre eldördülhetett a startpisztoly, a csapat azóta három alkalommal is kiköltözött a Balaton partjára. A tánc, a gyönyörű panoráma és elektronika elegyedését ötvöző bulisorozat a kőröshegyi levendulásnál szebb helyszínét aligha találhatott volna. Elég csak elképzelni a lila levendula mezőket, kék eget és a Balaton türkizét díszletnek. A recept úgy tűnik, hogy bevált. A legutóbbi eseményre sajnos már nem mindenki tudott bejutni. Limitált beléptetés gondoskodik ugyanis arról, hogy megmaradjon az intim hangulat. De annak sem kell bánkódnia, aki lemaradt, hiszen július 3-án következik az ismétlés!

A Kőröshegyi Levendulás a Balaton déli partjának egyetlen levendula gazdasága. 2012-ben alapította Szabó Lajos, aki közel 7 hektáron termeszti a sötétlila, Tihanyban őshonos levendulafajtát, és a világosabb színű, Franciaországból telepített fajtákat. A déli part egyik legszebb panorámája tárul itt elénk, a sűrű, lila levendulamező alatt kéklőn terül el a Balaton víztükre. A levendula egyszerre gyógy-, fűszer- és dísznövény, ez adja felhasználási lehetőségének sokszínűségét.

És bár egész nyáron lehet itt szedni a levendulát – amit sokféle, szép színes szalaggal köthetünk meg – mi elsősorban mégis a zenére fókuszálunk. A zenei aláfestésről a Be Massive csapata fog gondoskodni. Ez alkalommal Metha, Push’n’Ball, Robert Makai, valamint Dubecticut fog a pult mögé állni.

A tánc már délután 3-kor elkezdődik, a szervezők azonban felhívják mindenkinek a figyelmét arra, hogy ész nélküli veretésre ezúttal ne számítsunk a késői órákban. A rendezvény környéke kiemelt lakóövezetnek számít, este 10 után érzékenyebben fogják kezelni a hangerőt, ezért cserébe viszont egészen éjfélig tudtok maradni.

Vizet igen, alkoholt azonban nem lehet behozni, mert lesz italpult. A hideg frissítőket a Be Massive újonnan elkészült re-poharaiból tudjátok elfogyasztani. De lesznek szendvicsek is, ha valaki megéhezne. A napolajat senki ne felejtse otthon és érdemes pléddel is készülni, ha gyönyörködni szeretnél a tájban.

És hogy milyen hangulatra számíthattok? Valami hasonló megőrülésre, mint ahogyan azt a júniusi buli képsorai bizonyítják.

Jegyek még kaphatók, azonban mindkét buli befogadóképessége limitált. Így aztán nem árt sietni annak, aki biztosra akarja venni a bejutást.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1170980189991635

Végül szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet értelmében a zenei rendezvényekre kizárólag csak az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező jegytulajdonosokat engedhetjük be, a szervezők természetesen elfogadják az online oltási igazolást is,